Kisfiam 7 hónapos. Még nem kúszik, csak körbe körbe, stabilan sem ül, kitámasztva igan. Forogva gurulva minent elér, amit szeretne. Ez normális?
Szia!
Az én kisfiam holnap lessz hét hónapos és pont ugyanezeket csinálja. Szerintem nincs lemaradva. Azt mondta a védőnő, hogy szépen fejlődik.
Nyugi, az én babám is ennyi idős, ő sem kúszik még, ülni ül stabilan de magától még nem ül fel. Forogni sem akar, bár párszor már csinálta de nem gyakorolja.
Én is aggódom néha, de fogd úgy fel hogy sokan irnak ilyesmit hogy ennyi idősen szinte már olvas a gyereke, de még hányan vannak olyan cipőben mint mi? Lehet hogy többen?
Köszi nektek, most megnyugodtam.
Csak hát tudjátok manapság már mindenki "csodagyerek" és, ha valaki nem az akkor jön az aggódás.Köszi még egyszer
Mi is így haladunk :) A védőnő szerint ez a normális!
Ő azt mondta, hogy átlagosan 8 hónapos korukban ülnek meg a babák. 1 éves korukra szinte minden baba ugyanazokat a dolgokat tudja. A miénkhez hasonlóan fejlődő babák szépen lassan, de biztosan haladnak :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!