Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt aki tényleg segített és...

Volt aki tényleg segített és nem csak azért írt, mert más is így tett?

Figyelt kérdés

Volt 2-3hete egy kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Olyan jó volt olvasni, hogy mennyi segítőkész ember van. Rengetegen írták, hogy küldenek ezt-azt az anyukának. Voltak olyanok akik ezt meg is tették? Sajna gyakran tapasztalom, hogy sok embernek csak a szája jár. Ezért lennék kíváncsi, hogy vajon mennyien lehettek akik ténylegesen tettek valamit és nem csak írták!?

2010. febr. 15. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lányok! Van itt még valaki, aki segítségre szorul!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. febr. 18. 13:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Irtam annak a kedves anyunak, aki pelust vitt nekik személyesen, ő válaszolta, hogy egy nagyon rendes család tényleg szorult helyzetben és nehéz körülmények között. Ugyhogy higgyünk neki, mert ő már személyesen ismeri őket.
2010. febr. 18. 13:45
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen tényleg rászorul,én is segítettem neki és voltam is náluk. A lányok tündériek és gyönyörűek :)

Nem a saját hibájukból vannak ilyen helyzetben. Mindent megtesznek ami tőlük tellik, hogy változtassanak a helyzetükön,de sajnos ez nem mindig elég. Igaz van egy nagymama, de neki is épp annyija van amiennyiből meg tud élni. Nem tudom leírhatom-e, de az anyukának még szülei sincsenek, mert nem velük nőtt fel. Nem tartoznak a kissebbséghez és tényleg megérdemlik a segítséget amit eddig kaptam.

2010. febr. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!