Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is "dilis" ma a babája?...

Másnak is "dilis" ma a babája? Teljesen kész vagyok, pedig még dél sincs.

Figyelt kérdés

8 hós lányom ma egész nap "tombol". Tör zúz maga körül, dobálja ki a játékait, csapkod velük (többek közt engem is). Lerámolta a könyvespolcot (tilos hely, sosem ment arra), kipakolta a ruhásszekrényt, a szőnyeget rágja, a rágókáit eldobálja.

Üvölt, nem eszik, nem alszik, nem iszik. Verekszik és ha elfárad akkor is csak forog körbe körbe nem bír elaludni.

Tudom, hogy fogzik, kapott Viburcol kúpot, bekentem az ínyét, de így sem hajlandó semmit elfogadni.

2010. febr. 15. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4,5 hós, eddig totál átaludta az éjszakákat, most egy hete "dilizik". De remélem, ez a Sedatif PC tényleg jó lesz. Már most éjszaka érezhetőbb volt, hogy nyugodtabban alszik (na meg persze én is...)
2010. febr. 19. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálunk is, 4 hós a kisfiam,alszik,a szeme csukva van, de mégis dobálja magát, kezével hadonászik, és ha nincs cumi ott vagy a kezem sírni kezd...nem tudom mi a baj, eddig nem volt. Én is őrzöm az ágyát egész éjjel...
2010. febr. 19. 13:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt a Sedatif-ot írd ki szerintem kérdésbe, hátha valakinek hasznos lehet.Ott többen elolvassák.

Beszerzek belőle akkor én is, hogy ne kelljen strázsálnom reggelig.Köszi!

2010. febr. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!