Tápszeres, vagy anyatejes?
Nekem nem kellett erőltetni, hogy legyen tejem....Nem számítottam erre, mert elég vékony vagyok...sosem úgy gondoltam magamra,hogy nekem hű de mennyi tejem lesz :). 9 hónapos lesz holnap a kislányom és a tápszert hírből sem ismeri :)
Szerencsém volt! :)
semi baj nem volt amíg éjszaka is kelt
kb 2-3 hónapos korától átaludta én meg járkáltam ki fejni, amit szép lassan hanyagolni kezdtem, úgy meg apadni is
de a szervezetem mintha fordítva működött volna, éjszakára kemény volt a tejtől, nappal meg szinte semmi.
nappal már pótoltam, szép lassan teljes pótlás lett
(meg pont a tejszaporító időszakomban, amikor azon voltam, hogy ne apadjon-sűrűbben szoptattam, ittam a teákat, vettem azt a tablettát, erre baleset gyógyszereket muszáj volt szedni, különben a babát sem tudtam volna ellátni, azzal nem szoptathattam, na már csa ennyi kellett ahhoz, hogy el is apadjon teljesen-3 nap.)
6 hótól csa tápszert kapott már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!