Milyen pelenkázótáskát vegyek?
Nekem semmilyen nincs.
A babakocsinak vannak zsebei abban az egyikben van popsitörlö,a masikban 2-3 pelenka rendszeresen.
Azonkivül nekem van egy sima taskam valltaskam,nagyobb divatosabb,abba beletudom tenni a baba jatekait,ami fontos,valtoruhat.
Külön vettem a cumisüvegnek egy termoszt,de ahhoz kaptam kistaskat,amit ralehet tenni a babakocsira.
Amugy ha nagyon szeretnel venni akkor olyat vegyel,ami a babakocsira ralehet rakni.
Nekünk ilyen van:
A babakocsihoz ajándékba kaptuk a boltban.
Igaz, még 3 hónapos a gyerkőc, ha kell, akkor ezt szoktam vinni és ráteszem a babakocsira.
De ha nagyobb lesz, szerintem célszerűbb egy háti táska, az viszont nem kell, hogy "pelenkázótáska" legyen. Abba is ugyanúgy belemegy minden.
Nekünk ez a táska van,és nem ajánlom.
Kis tépőzáras füllel záródik,még nincs 6 hónapos a kocsi,már nem fog a tépőzár,állandóan nyitott táskával szaladgálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!