Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenkázótáskát vegyek?

Milyen pelenkázótáskát vegyek?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy ha megyünk valahova,akkor a háti vagy ami oldalt lehet hordani?Nektek milyen van?linkelni tudtok képet?
2010. febr. 15. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem semmilyen nincs.

A babakocsinak vannak zsebei abban az egyikben van popsitörlö,a masikban 2-3 pelenka rendszeresen.

Azonkivül nekem van egy sima taskam valltaskam,nagyobb divatosabb,abba beletudom tenni a baba jatekait,ami fontos,valtoruhat.

Külön vettem a cumisüvegnek egy termoszt,de ahhoz kaptam kistaskat,amit ralehet tenni a babakocsira.

Amugy ha nagyon szeretnel venni akkor olyat vegyel,ami a babakocsira ralehet rakni.

2010. febr. 15. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

[link]

A babakocsihoz ajándékba kaptuk a boltban.

Igaz, még 3 hónapos a gyerkőc, ha kell, akkor ezt szoktam vinni és ráteszem a babakocsira.

De ha nagyobb lesz, szerintem célszerűbb egy háti táska, az viszont nem kell, hogy "pelenkázótáska" legyen. Abba is ugyanúgy belemegy minden.

2010. febr. 15. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sima sokzsebes oldaltáskát vettem az elején.Most,hogy nagyobb és gyalog is megyünk a boltba a teszveszről vettem 1 Nivea hátizsákot,így szabad a 2 kezem és van hely bőven pakolni.
2010. febr. 15. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy bazinagy rózsaszín, csajos, no name tatyóm van. Többféle zsebbel is rendelkezik,még hosszúkás is van a cumisüvegnek. Varrtam bele egy külön rekeszt a pelenkának,popitörlőnek,stb. Így nincs ömlesztve a cucc benne,tehát nem keveredik a nem babásokkal. Ja és 500Ft volt a piacon. Ne ezzel vágj fel,legyen tiszta és ennyi...
2010. febr. 15. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ez a táska van,és nem ajánlom.

Kis tépőzáras füllel záródik,még nincs 6 hónapos a kocsi,már nem fog a tépőzár,állandóan nyitott táskával szaladgálok.

2010. febr. 15. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!