Vettetek mát a dm-ben bio sárgarépa bébiételt?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy azt adjak-e a babámnak, vagy inkább pároljak neki sárgarépát.Melyik lenne a jobb megoldás?
És ha veszek neki ilyen üvegest azt keverhetem burgonyával amit én főzök?
2010. febr. 15. 10:48
1/4 anonim válasza:
én vettem ízlett neki, de szerintem olcsóbban jöszz ki ha magad csinálod. Én csak azt veszem meg üvesben ami nem idény jellegű. szerintem ne szoktasd rá az üveges bébikajára, mert csak nagyon nehzen tudtok majd áttérni az otthon készítettre..tapasztalatból írom,a nagyobbik fiam a mai napig nehezen eszi meg a házi kosztot.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig minden évben fagyasztottam le sárgarépát, de most pont nem.Az áruházi cuccoktól meg féltem egy kicsit, azért gondoltam erre.
2010. febr. 15. 11:08
3/4 anonim válasza:
Vettem, nem ízlett neki, én is megkóstoltam, hát borzasztó íze volt szerintem is.
Én megveszem a zöldségesnél a répát és azt párolom neki, imádja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 15. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!