3 hónapos státusz?
Figyelt kérdés
A 3 hónapos státuszvizsgálaton ugye nézik azt, hogy oldaláról hátára fordul-e?! Vagy csak én vagyok ilyen béna, hogy ha leteszem az oldalára, nem is nagyon "áll" úgy meg, hanem inkább eldől. Mondta a védőnő, hogy azt nézik, hogy saját akaratéból fordul át. Nálatok ez ment? Vagy csak én nem tudom olyan stabilan lerakni oldalra, hogy ne eldőljön, hanem forduljon?2015. márc. 9. 21:11
1/7 anonim válasza:
Nálunk nem nézték, hanem megkérdezték, de nem oldalról a hátára, hanem hátáról oldalra fordul e, és igen, oldalra fordul.
2/7 anonim válasza:
azt nézik, hogy ha a hátára fekteted akkor a saját erejéből elfordul-e az oldalára. nem teszed le bénán, már azt se értem miért akarod kitámasztani az oldalára? majd fordul... azért van a státusz, hogy ezeket figyeljék és ha gond van akkor kiderüljön, szóval nem össze kell kaparni a babát státuszra, hanem válaszolni korrektül, hogy az orvos tudja mit vizsgáljon
3/7 A kérdező kommentje:
Jah nem szoktam oldalra fektetni, csak ahogy mondta a védőnő, rögtön ez jutott eszembe, hogy nemhiszem, hogy megáll úgy az oldalán, és azért néztem :)
2015. márc. 9. 21:51
4/7 anonim válasza:
3 hósan még semmi fordulgatósan nem kell csinálnia.
4 hósan kezdenek el elöször atol hasra fordulni, de csak a 6 hós státuszon nézik, hogy ténylegesen tudja-e.
3 hóson a doki megforgatja, megnézi a reflexeit, kiváncsi mikor mennyire sír, hogy tartja a fejét, az egész testét(ezért forgatja), súlyt, cm-t néznek, és meghalgatja a belsö szerveit. Ekkor már kell tudni nevetni, reagálni hangokra(pl csörögután néz).
De fordulás még semmi esetre sem. Oldalról simán eldöl minden baba, még azok is akik betegek esetleg.
5/7 anonim válasza:
nekünk kérdeztékoldalról fordul-e a hátára.nekem fordult,de utálta ha oldalt kitámasztva fektettem le,egyszerűen arrébb tolta magával a takarót,,nagyon háton alvós.lehet,hogy csak ő szeret úgy lenni :-) amúgy nem baj,ha nem csinál valamit,mire kérdezik később még nagyobb eltérések vannak köztük úgyis. 4 hónaposan ha tudja teljesen jó
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. márc. 10. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!