Mindenkire mosolyog és mindenkihez menne nem fura?
Figyelt kérdés
Most lesz 8 hónapos a gyerkőcöm,már kisebb kora óta észrevettem hogy válogatás nélkül mindenkire mosolyog,aki kedvesen szol hozzá és elsőnek látja nyújtja a kezét hogy menne hozzá.
Párom sokat dolgozik,nagyszülők másik városban vannak igy egesznap velem van csak,rengeteget játszunk együtt l keveset játszik egyedul 😊 annyira imádom
De kicsit aggaszt hogy Ennyire barátkozós az idegenekkel is....
2015. márc. 9. 20:25
1/4 anonim válasza:
Járunk tornára a fiammal,5 hónapos. Van ott egy kislány, 10 hónapos, és fél a többi anyukatol. Mondta a Védőnő- ő tartja a tornát, h örüljön neki. Az lenne baj, ha barátkozna... Sztem beszélj a Védőnoddel
2/4 anonim válasza:
Hát nem tudom...Az én babám is ennyi idős és ő is ugyanezt csinálja. Bárki jön hozzánk, vagy megyünk valamerre és kedvesen közelítenek felé ő sem ijed meg senkitől, eljátszik idegenekkel is. Anyukámnál, vagy mamámnál is már nem egyszer hagytam több órára, fél napokra és simán elvan velük. Talán most, hogy elkezdett mászni, feláll, azóta mintha jobban kezdene nyílni a "csipája", akaratosabb lett de egyáltalán nem anyás. Én nem gondoltam arra, hogy ez baj lenne. Biztos pár hónap múlva változni fog ez.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem az hogy baj.csak kicsit nem ilyesztő hogy akárki benéz hozzá már szinte bájolog neki😊
Késöbbre gondolok itt hogy remélem nem lesz Ennyire barátkozós lány létére
2015. márc. 10. 02:41
4/4 anonim válasza:
Nincs semmi gond a picivel, az enyem is ilyen volt. Integetett, puszit kuldott, vigyorgott mindenkire kb. masfel eves koraig. Aztan elmult. Most 20 honapos, mar nem produkalja magat, elbujik, ha szolnak hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!