Hogyan lakassam jól az 5 és fél hónapos babámat?
Figyelt kérdés
5,5 hónapos babám a vasat is megenné. Szopizik, esténként tejpépet adok neki egy teljes értékű adaggal, majd kiszopizza mindkét kulacsot. :) Így talán már jóllakik. 5 óra múlva megint farkas éhes. Egyébként szépen gyarapszik. Visszakérem az egyébként kölcsönadott babamérlegünket és lemérem, mennyiket eszik. Azután nem tudom, hogyan tovább. Túletetni sem akarom, de a tejpépből megenne két tányérral is, az biztos.2010. febr. 15. 09:25
1/4 anonim válasza:
Kulacsot.... :D:D:D Ettől kész lettem! :D:D:D Rég nevettem ilyen jót!
Lehet, hogy nem elég már a tejed neki (akár mennyiségben, akár pedig kalóriában). Lassan elkezdheted a hozzátáplálást, és nem csak este, hanem napközben is.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, hogy akkor egyszer csak már nem is kell a cici (kulacs) :) és még azért szeretném szoptatni is, hogy a kis immunrendszerét erősítse. Nem lesz akkor kevesebb a tejem? Érdekes de lefejni az egyiket tudom csak, a másikból nem jön semmi, csak ha szopi van, és abból is szeret enni jobban, szemmel láthatóan tele van tejjel, tehát ha nem tudom kifejni, akkor lehet, hogy hamarosan elválasztódik a pici a cicitől, amit valahogy ki kéne küszöbölni.
2010. febr. 15. 09:41
3/4 anonim válasza:
Nézd, ez teljesen babafüggő is... Tegnap volt 4,5 hós a babám, már csak napi 2x szopizik (bár nekem folyamatosan csökkent a tejem, és kezdettől fogva tápot is kapott).
Attól, hogy elkezdesz vele kóstoltatni gyümiket, majd pedig lassan zöldségféléket, nem fogja "eldobni" a cicit! De nem tudsz mit tenni, ha nincs már elég tejed, kénytelen leszel neki adni mást is, mert éhen nem maradhat!
4/4 anonim válasza:
Attól ne félj,hogy eldobja a kulacsot :) Én babám 8 hónapos,6 hósan kezdtem a hozzátáplálást,de a szopikban semmi nem változott,ugyanúgy bolondul érte :) Én úgy csináltam és csinálom,hogy 2 szopi között adok neki,igy eszik is,de a cicizés is megmarad. Kiváltani se akarok szopit,majd késöbb. 1 éves korig nyugodtan maradhat ugyanannyi szopi,mint eddig volt. Kezd el nyugodtan a kóstoltatást,úgyis beletellik némi idöbe,mig megeszik 1 teljes adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!