Ha tudod, hogy legalább 30 perc míg hazaértek babakocsistól a 9 hónapos gyerekkel és ő elkezd sírni, akkor hagyod és szeded a lábaidat vagy kiveszed és viszed a kezedben?
6-os:
"Mindig megnéztem én is, minden rendben van-e vele, nincs-e valami baja, "
Azt hogy nézed meg nem fáj-e épp a feje vagy nem-e frontérzékenység jött ki rajta vagy nem ijedt-e meg valamitől? Elárulhatnád te ezt hogy mondod meg ránézésre egy 9 hónapos gyereknél, mert én még senkiről se hallottam aki ezt tudná. Nem ám csak evés/ivás/peluscsere háromszögből áll a gyerek gondozása.
Ha megijedt valamitől, persze hogy megnyugszik ha az anyja kezében van. Aztán ha visszarakod akkor újból előjön a félelem és sír tovább.
De ha fáj valamije, akkor is nyugtató anya testközelsége, míg ha visszarakod akkor nincs ami nyugtassa tovább és tovább sír.
De persze a te 9 hónaposod biztos annyira intelligens, hogy kitalálja, hogy na most unatkozok jól megszivatom anyát egy kis hisztivel. Mert mekkora poén fél órán keresztül ordítani, biztos nagyon jól esik...
(A hiszti amúgy nem tart fél óráig, ha nem foglalkoznak vele, direkt van a kezelésére ilyen módszer,hogy nem figelsz rá és abbahagyja de a te 9 hónaposod biztos ebben is sokkal ügyesebb és kitartóbb és végigordít ok nélkül fél órát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!