SOS. Mi lehet vele?!?
Hagyd hisztizni,ne is menj oda hozzá,akárhogy ordít.Most jött rá,hogy ordítással elérheti,amit akar.Ha nem törődsz vele,akárhogy ordít,néhány nap alatt abbahagyja.
3 gyerekes anyuka.
Szerintem fogzás+szeparációs szorongás+hiszti keveréke.
Az nagyon nem jó taktika, hogy egész nap ölben tartod...
Szia!
Az én lányom is itt tart, bár ő nem ordít, csak nyöszörög, sírdogál. Tényleg, ahogy írod, neki sem jó semmi, játszószőnyeg, hinta, pihenőszék. Igényli a játékot, hogy foglalkozzak vele, de bizony van, hogy azt mondom, márpedig most nyugodtan meg fogok ebédelni. És hagyom sírdogálni és volt már, hogy abbahagyta, és lefoglalta egy játék.
Én úgy gondolom, ha most megszokja, hogy nincs mindig vele az anya, később is eljátszik egyedül, persze ez nem azt jeleni, hogy nem játszok vele soha most és később sem, de jó, ha később is megtehetem, hogy 1 szobában vagyok vele és miközben ő játszik, én mondjuk vasalok, vagy teregetek.
Szerintem. Türelem kell és kitartás az elhatározásunkhoz, annak érdekében, hogy később könnyebb legyen, vagy legalábbis ne nehezebb!
Sok sikert!
Beus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!