Örökbefogadás 25 évesen?
Az örökbeadható gyerekek közt elég kevés az "árva", inkább olyanok vannak, akiket elvettek a szüleiktől vagy akikről lemondtak a szüleik...
Szerintem ennek semmi jelentősége nincs: akivel nem törődnek a szülei, az legalább olyan szerencsétlen, mintha "árva" lenne.
A gyámhivatalban kell jelentkeznetek, ott elmondják a tudnivalókat és a feltételeket.
Fontos, hogy legyen stabilnak mondható munkahelyetek, stabil jövedelmetek, saját tulajdonú lakásotok, stabil kapcsolatban (házasságban) éljetek.
A környezettanulmányban azt is nézik, elég tágas-e a lakásotok a gyerekek elhelyezésére.
Tudnotok kell, hogy a gyermektelen házaspárok előnyben lesznek veletek szemben.
nagyon szép tőletek, hogy segíteni akartok egy picin! :)
nézz szét a magyarország.hu-n.
23.45
ez fantasztikus!! :))
akkor nem kell már aggódnom, hogy találok-e férjet! :D
bocsi az offért!!
szerintem itt már majdnem mindent leírtak a lányok, még azzal kiegészíteném, hogy előbb kaphattok roma babát.
a hoxán van egy fórum, azt hiszem örökbefogadók örökbeadók a neve, ott tudsz beszélgetni olyanokkal akik most mennek át ezen a procedúrán.
sok sikert :)
Én úgy halottam / nem biztos /, hogy ha a pároddal mind a 2-en képesek vagytok a gyermeknemzésre, akkor csak 3 saját gyerek után fogadhatsz örökbe.
Ez csak azért ragadt meg az emlékezetemben, mert én is akartam örökbe fogadni, saját gyerek után, de a fősulin egyszer erről volt szó. Nem tudom azóta mi változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!