Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer adásakor 2 etetés...

Tápszer adásakor 2 etetés között kell szünetet tartani? (1 hónapos bébi)

Figyelt kérdés
2008. aug. 25. 11:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, valószínű nem túl egyértelműen fogalmaztam,szóval mennyi szünetet kell tartani 2 tápszeres etetés között, pl. 3 óra, vagy nincs ilyen korlátozás?
2008. aug. 25. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én babóm 7 hetes lesz pénteken,ő is tápszert kap.

Mi 3 óránként eszünk,éjszaka van,hogy 4,5-et is kibír.

Úgy tudom a minimum 2 óra,hogy ne egye túl magát.

Sok boldogságot!

2008. aug. 25. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Elvileg 2,5-3 órát,de minden baba más.A tápszer ráadásul nehezebben emésztődik meg,ezért akár többet is kibírhatnak a babák.
2008. aug. 25. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Legalább 2 órát kell várni! Hamarabb nem jó újra adni, mert fájhat tőle a pocakja. 2 óra ugyanis kell, hogy megeméssze a tápszert. Ha félig emésztett tápszerre eszik megint, megfájdulhat a pocija! Az anyatej könnyebben emészthető, ott azért lehet igény szerint szoptatni. Bár előfordul a.tejes babáknál is, ha rövid időközönként esznek, hogy megfájdul a hasuk. ( Mert a félig emésztett tejcire esznek. Mástól is fájhat, de itt most nem ez a kérdés.)

Jó babázást!

6 hónapos kisfiú anyukája

2008. aug. 25. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia.Kell szünetet tartani,ha lehet min.3 ora,de sajnos sokszor mi sem bírjuk ki.Jo etetést egy 10 hetes baba anyukája.(mi is tápszeresek vagyunk)
2008. aug. 25. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!