Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti hogyan vágjátok...

Anyukák! Ti hogyan vágjátok Gyermeketek haját? Főleg a fiúsak, de a lányos szülők is érdekelnének.

Figyelt kérdés
Kisfiamnak egyszer sikerült levágnom,és nagyon tűrte.De most is szerettem volna mert azóta nagyot nőtt,és nem engedte,hisztizett.:) 1 éves elmúlt.Tanácsot kérnék,hogyan lehetne úgy levágni,hogy hagyja magát:)Köszönöm előre is!
2010. febr. 14. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
A múltkor sajna belevágott anyukám a hajábaa ficánkolás miatt, úgyhogy elég hülyén nézett ki egy darabig a lányom, úgyhogy most úgy csináltuk, hogy apa fogta az ölében, anyukám vágta a haját én közben mellettük áltam. Mind a hárman lelkesen sikongattunk, hogy milyen szép kislány lesz és milyen ügyes, hogy tűri, így jókat vigyorgott a dolgon és büszke volt magára. Mondjuk lányoknál szerinem más a helyzet, mert nem annyira vészes ha nem túl rövid a haja, raádásul kicsit kunkorodik nálunk ahaj, a vágási hibák annyira nem látszanak.
2010. febr. 14. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én géppel vágom a fiam haját, először nem nagyon engedte, forgolódott, félt a hangjától, de mára már megszokta. 17 hónapos és már legalább 6-7X vágtuk neki, elég dús haja van :-) Néha csak felnyírom oldalt és hátul 6-al, máskor meg fent is átmegyek rajta a legnagyobb fokozattal. Ollóval csak a füle körül nyírom szép csinosra és egy kis egyenes frufrut is vágok neki, úgy szebb a pofija. Vezeték nélküli gépünk van, így egyszerűbb.
2010. febr. 14. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem kislányom van. Hosszú hajjal született, az első hajvágás 4 hónapos korában történt (csak elől, hátul növesztjük). Én elég béna vagyok, úgyhogy inkább elvittem fodrászhoz. Ketten alig tudtuk lefogni, féltem, hogy így is belevág a szemébe. Azóta kb. 2 havonta kell vágni, érdekes, mert ha beleültetem a babakocsiba, akkor tűri, semmilyen más helyzetben nem.
2010. febr. 15. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A lányaimnak sosem volt vágva,4 évesek,derékig érő hajuk van.Pont azért nem vágattam frufrut nekik,h ne kelljen mindig utánavágni.Az egyik fiamnak géppel szoktuk,bár már 6 éves.de még mindig úgy csinál,mintha a fülét vágnám:)),aztán csodálja magát ha kész van.:)).A másik már nagyfiú:),7,5 éves,és végre hagyja,h fodrász csinálja.Eddig én vágtam,olyan kis gombafrizurája volt,nagyon jól állt neki.:)
2010. febr. 15. 07:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Megpróbálom majd levágni Neki géppel,de ha nagyon megy akkor viszem fodrászhoz:)))
2010. febr. 15. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!