Felbontott tápszer 3 hét után már tilos felhasználni?
Még szoptatom a 8 hónapos kicsimet, viszont annyi tejem nincs, hogy főzelékhez is fejjek.
Imádja a sárgarépa, vagy burgonyapürét tápszerrel elkeverve.
Viszont horror, 3 ezer forint körül van 1 doboz tápszer, a Hipp-et felbontás után 3 hétig, de a BeBa-t már felbontás után 2 hétig lehet csak felhasználni.
Ez csak reklámfogás, hogy többet vegyenek az emberek, vagy ártunk vele a kicsiknek, ha 1 héttel tovább használjuk, hogy ne legyen kidobva?
Tegnap nagyon siettem az esti pürével és akkor vettem észre, hogy már 1 hete lejárt a tápszer, de ízre, illatra ugyanaz volt, a babám is szívesen megette, szerencsére most sincs semmi jele, hogy nem lett volna szabad.
Kicsit meg is ijedtem, aztán elgondolkodtam, hogyha valami már lejárt és nem jó, akkor csak lett volna vagy más íze, szaga, vagy a baba kiköpi, esetleg hasmenése van tőle, vagy fáj a pocija.
Mi a véleményetek erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!