Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit és mennyit eszik és iszik...

Mit és mennyit eszik és iszik az 4- 5 hónapos babátok egy nap?

Figyelt kérdés

2015. febr. 3. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én 5 hónapos kislányom csak vizet iszik, meg szoktam kinálgatni, aztán ha elfogadja jó nagyokat kortyol.

Még csak egyszer eszik pépeset, főzeléket egy nap, délután. Arra várnék, hogy már kiváltson vele egy evést, de ha 4-kor megeszik egy adagot, rá egy órára még tuti éhes, és eszik a tápszerből is. Szilárd étel után mindig kéri a vizet.

Tejpépet ritkábban adok neki, van olyan, hogy a tápszer annyira nem jön be nála, de a tejpépet elfogadja.

2015. febr. 3. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
napi ötször szopik, hogy mennyit azt nem tudom mást nem kap. 5 hós. Már probáltam kostóltatni, de fintorogva mindent kiköp, így tartok a hozzátáplálástól.
2015. febr. 3. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
4,5 hónapos a kislányom, egyenlőre csak tápszert eszik, kb. 5x150ml-t. Inni nem iszik. Próbálgattam neki vizet adni, de nem kéri.
2015. febr. 4. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!