Bele mernétek rakni a két gyerkőcöt?
Úgy néz ki találtunk egy testvérbabakocsit ami jól is néz ki és árban sem vészes.
Viszont telefonba azt mondták hogy 15 kilóig használható. Azt most nem tudom hogy a tesóülés használható 15 kilóig vagy összesen a váz annyit bír ki.
Graco trekko duo sport babakocsi.
A lányom már most 15 kg és 2 hónap múlva jön a tesó. Ha csak a tesóülés használható 15 kilóig bele mernétek ültetni a nagyot? Nem sokat ülne benne csak a boltig ami kb 5 perc.
Szerintem érdemes lenne megnéznetek személyesen,jobban látjátok mit bír. Nekem sima sport/fektethetős babakocsi van húgom után.Alul van a kis tároló. 2 kg van ráírva,hát én már szerintem 10-15 kilót is pakoltam bele,sőt anyám mondta,hogy húgom sokszor be is feküdt oda mikor már nagyobb volt és jóval 2 kiló felett volt.
Szerintem kibír az a kocsi 20-30kilót is.
19 hónapos lesz még csak mikor jön a tesó. Nem csak boltba szeretnék menni hanem sétálni is.
Kb 20 percet gyalogol és hisztizik hogy elfáradt.
Nálunk is kb ennyi van a két gyerek között, mi is testvérbabakocsit vettünk. Ezt a típust én is néztem, de nekem is furcsa volt a gyereket olyan alacsonyra tenni. Nem éreztem biztonságosnak.
Viszont láttam olyat, ahol nagyjából egymás mögött volt a két gyerek, a nagyobbnak egy ülőke szerű volt, a picinek teljesen dönthető, az szimpatikusabbnak tűnt. Valami ilyesmi: [link]
A kérdésben azt írtad, hogy csak a boltig kell, ami 5 perc, most meg azt, hogy 20 perc után elfárad!
Én egy ilyenbe nem raknék két gyereket, szerintem összesen bír el 15 kilót.
ez az? nekem nagyon meredek, hogy a "szatyorba" tedd bele a babát, ráadásul gyakorlatilag ráül a nagy, aki annyira jó súlyban van, hogy az egész babakocsi terhelhetőségénél több kiló már most... újszülöttet meg egyébként se tennék egy ülő sportrészbe, de úgy ahogy van használhatatlannak látom ezt a kivitelezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!