Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bele mernétek rakni a két...

Bele mernétek rakni a két gyerkőcöt?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki találtunk egy testvérbabakocsit ami jól is néz ki és árban sem vészes.

Viszont telefonba azt mondták hogy 15 kilóig használható. Azt most nem tudom hogy a tesóülés használható 15 kilóig vagy összesen a váz annyit bír ki.

Graco trekko duo sport babakocsi.

A lányom már most 15 kg és 2 hónap múlva jön a tesó. Ha csak a tesóülés használható 15 kilóig bele mernétek ültetni a nagyot? Nem sokat ülne benne csak a boltig ami kb 5 perc.

2015. márc. 3. 15:23
1 2
 1/14 anonim válasza:
Szerintem az a babakocsi elbír 50kg-t összesen, szóval nyugodtan beleültetheted. Olyat nem gyárt a cég ami a baba alatt kettétörik. Nyilván tervezéskor benne van hogy mozog a baba, vagy valamilyen erőhatás éri a babakocsit, ezeket bírnia kell.
2015. márc. 3. 15:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne megnéznetek személyesen,jobban látjátok mit bír. Nekem sima sport/fektethetős babakocsi van húgom után.Alul van a kis tároló. 2 kg van ráírva,hát én már szerintem 10-15 kilót is pakoltam bele,sőt anyám mondta,hogy húgom sokszor be is feküdt oda mikor már nagyobb volt és jóval 2 kiló felett volt.

Szerintem kibír az a kocsi 20-30kilót is.

2015. márc. 3. 15:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen mindenképpen megnézzük személyesen is csak feleslegesen nem szeretnénk 60 60 km-t utazni.
2015. márc. 3. 15:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem így nézve neten elég meredek egy kocsi ez.Oda alulra a földtől pár centire kell betenni egy kisbabát?! :S
2015. márc. 3. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem összesen bír el 15 kilót. Nem raknám bele a nagyot, nem veszélyeztetném ezzel az újszülöttet. Azt mondjuk nem értem, hogy egy ilyen nagy gyerek hogy nem bír 5 percet lábon menni.
2015. márc. 3. 15:40
 6/14 A kérdező kommentje:

19 hónapos lesz még csak mikor jön a tesó. Nem csak boltba szeretnék menni hanem sétálni is.

Kb 20 percet gyalogol és hisztizik hogy elfáradt.

2015. márc. 3. 15:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is kb ennyi van a két gyerek között, mi is testvérbabakocsit vettünk. Ezt a típust én is néztem, de nekem is furcsa volt a gyereket olyan alacsonyra tenni. Nem éreztem biztonságosnak.

Viszont láttam olyat, ahol nagyjából egymás mögött volt a két gyerek, a nagyobbnak egy ülőke szerű volt, a picinek teljesen dönthető, az szimpatikusabbnak tűnt. Valami ilyesmi: [link]

2015. márc. 3. 16:01
 8/14 anonim ***** válasza:

A kérdésben azt írtad, hogy csak a boltig kell, ami 5 perc, most meg azt, hogy 20 perc után elfárad!

Én egy ilyenbe nem raknék két gyereket, szerintem összesen bír el 15 kilót.

2015. márc. 3. 16:04
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Bocs, nem gondoltam, hogy 17 hónapos a lányod, mert a 15 kiló egy átlag 3,5 éves súlya. Szerintem nem fogja őket elbírni.
2015. márc. 3. 16:15
 10/14 anonim ***** válasza:

[link]

ez az? nekem nagyon meredek, hogy a "szatyorba" tedd bele a babát, ráadásul gyakorlatilag ráül a nagy, aki annyira jó súlyban van, hogy az egész babakocsi terhelhetőségénél több kiló már most... újszülöttet meg egyébként se tennék egy ülő sportrészbe, de úgy ahogy van használhatatlannak látom ezt a kivitelezést

2015. márc. 3. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!