Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket eszik egy nap 8-9-10...

Miket eszik egy nap 8-9-10 hónapos babátok, és mennyi tejet kap és mikor?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 9 hónapos és kap mindenfélét. Tápszert reggel és este eszik már 5 hónapos kora óra. Amúgy szoktam neki főzni krumplit és összekeverem sűrített paradicsompürével, vagy krumplit reszelt almával. Fagyasztott karfiolt, brokkolit. Adok neki csak natúr egyfélét, vagy összekeverek többet is. Volt már hogy főztem neki csirkemájat, sárgarépát, krumplit, karfiolt és zöldborsót. És ezeket összeturmixoltam. Hálistennek mindent megeszik. Szoktam még csirkemellet is főzni és azt párosítom valamivel. Desszertnek már kap túrókrémet, danette pudingot, túrórudit. De adtam már neki szalámit, sonkát kenőmájast is kenyérrel. Ja és persze a húslevest is szereti. Egyedül még tehéntejet nem adtam neki és nem is fogok 1 éves koráig.
2010. febr. 14. 11:22
 2/7 A kérdező kommentje:
és pl-lefekvés előtt mit eszik a tej előtt?
2010. febr. 14. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Holnap lesz 8 hónapos. Ö 4 óránként anyatejet kap,délben valamilyen fözeléket,este vagy fözelék,vagy gyümölcs.
2010. febr. 14. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam 8 hónapos múlt. Napi 6x szopik ( 4x nappal, 2x éjjel ). Délelőtt gyümölcsöt kap, délben főzeléket, délután gyümölcs babakeksszel keverve vagy babajoghurt, vacsora tejpép. Ezeket keverem neki: alma, őszibarack, sárgabarack, banán, szilva, körte, sütőtök, sárgarépa, krumpli, csirkehús, rizs, tejpépek, Biskotti babakeksz.
2010. febr. 14. 23:22
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi,akkor nem vagyunk elmaradva semmivel,van aki szerint már sonkás kenyeret kéne vacsiznia.
2010. febr. 15. 07:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Dehogy is! :) 1 éves korig muszáj nekik a kb 1/2 L tej alapú cucc, vagyis tápszer, amit praktikus reggel és este adni :) Nálunk is így van, 240-260 ml-t iszik belőle. Tízóraira meg uzsonnára kap gyümölcsöt, néha keksszel, tejpéppel, ebédre pedig főzeléket. Ennél a határ a csillagos ég :)
2010. febr. 15. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Nálunk reggel (6-7 óra körül) kap 200 ml tápszert, majd délbe főzeléket. Aztán 16 óra körül gyümölcsöt vagy tejpépet, majd este 18 óra körül egy kis nasit (túró rudi, túrókrém, puding) és este fél 9-kor megint 230 ml tápszer. Ennyi.
2010. febr. 15. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!