Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos kisfiamat két hete...

8 hónapos kisfiamat két hete nem tudom a pelenkázni, öltöztetni. Folyamatosan rúg, tekereg, nyüszörög, néha ordít, le akar mászni, feszíti magát. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Próbáltam óvatosan végigtapogatni, nyomkodni a fenekét, fügyikéjét, köldökét, nem-e érzékeny valamelyik vagy fáj neki, de nem reagált egyikre sem rosszul.
2010. febr. 14. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, biztos hogy nincs baja! Az én fiam is ezt csinálja! Ő már valamivel előbb elkezdte, most egy éves és még mindig tart.... :D Ilyenkor mindig megkapja azt a dobozkát, amiért egyébként annyira odavan és nem adom neki oda. Ez leköti arra a pár percre, általában... Próbáld elvonni a figyelmét a pelenkázás ideje alatt.
2010. febr. 14. 08:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam adni a kezébe valamit, ami pár percre leköti, de nem sokáig, viszont nekem meg közben extra gyorsnak kell lennem. Hihetetlen amúgy, tegnap este is le kellett vetköznöm, mert beleizzadtam az egész műveletbe, ahogy hadakoztunk egymással. Ő ellenem és meg vele... :S
2010. febr. 14. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Később rosszabb lesz! Nekem már akkor visít, ha meglátja a pelenkázót, mert már menne a dolgára. Ő már jár, és nem bír megmaradni egy helyben. Foglald le valami új dologgal, miközben pelenkázod.
2010. febr. 14. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Később még nehezebb lesz:( bizony én lefogom határozottana lábát és mondom hogy ne rugdaljon, mert fáj. Igy jobb, mert érti, ilyen nincs hogy nem lehet bepelenkázni, öltöztetni, mert ő nem akarja! Egyenlőre ezt még mi döntjük el:)
2010. febr. 14. 08:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 8 hónapos múlt, nálunk is ez a helyzet. Én úgy csinálom, hogy amíg a pelust ráadom a pelenkázón, addig adok a kezébe valami játékot, azzal elszórakozik pár percig. Öltöztetéshez leülök az ágyra az ölembe veszem,így pár perc alatt készen vagyunk,még mindig könnyebben megy, mint hogy a pelenkázón hadakozzak vele fél órán keresztül. Egyébként ő már 6 hónapos kora óta ezt csinálja.
2010. febr. 14. 09:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor kitartok :D ... végülis csak én vagyok az erősebb :D
2010. febr. 14. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. :D az enyém 16hós és még mindig csinálja :D
2010. febr. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!