Mióta megszületett a baba, volt már párod nélküled bulizni?
2 hónapos múlt a kislányunk és igen, volt már, sőt ezen a héten már én is voltam..Meg lehet kövezni, de nem gondolom, hogy ezzel vmi óriási hibát követett, követtem volna el. Ha mindkét fél egyetért a dologgal, akkor szerintem semmi baj nincs ezzel. Van olyan nap, amikor szükségem van rá, hogy itthon legyen, ilyenkor nem is megy el, de szerintem teljesen természetes, hogy igénye, ill. igényem van mások társaságára is nem csak a piciére. Mondjuk a dologhoz az is hozzá tartozik, hogy baromi nagy mázlink van, mert a lányunk 5 hetes kora óta átalussza az éjszakát (este 9-től reggel 6-ig, óramű pontossággal) és így lényegesen egyszerűbb és könnyebb.
Szerintem mindenki úgy csinálja, hogy az egész családnak a legjobb legyen és hosszú távon is mindenki jól érezze magát a bundájában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!