Meddig tart a mellduzanata a picinek? Kedden lesz 2hetes és még mindig dagatt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 21:38
1/9 anonim válasza:
Már pontosan nem emlékszem,de egy pár hétig eltartott az én lányomnál is... Nedves vattával borogasd neki.
3/9 A kérdező kommentje:
hát ezt pontosan nemtudom de mindenkinek megvan a könyvek is ezt irják védönö és doki is azt mondja természetes van a kinek tejes valami jön belöle olvass utána de az nincs irva meddig tart!:(
2010. febr. 13. 21:43
4/9 anonim válasza:
Köszike az infót,én ilyenről nem is hallottam. Kislányom már 6 hónapos,de én nem tapasztaltam ilyet születése után.
De akkor mint az elöttem író írta,borogasd neki,talán jobb lesz.
5/9 anonim válasza:
Semmi baj, ez attól van, hogy még az anyai hormonok tengenek benne. Teljesen természetes kisfiúknál és kislányoknál egyaránt. Kb. 2 hónapos korára megy ki belőle. Ugyancsak az anyai hormonok miatt lehet pattanása is, de semmi képen nem szabad hozzá nyúlni! A legfontosabb, hogy a cicijéhez se nyúlj, ne borogasd, mint ahogy itt valaki nagyon okosan ezt tanácsolta, ez nem a hétköznapi duzzanat, mint ahogy valaki beveri a lábát!!! Szóval nem kell félned, szép lassan távoznak, tisztulnak belőle a te hormonjaid.
6/9 anonim válasza:
Valóban semmit ne csinálj vele, majd elmúlik. Felesleges borogatni,ez nem olyan duzzanat. Arra figyelj, hogy ne gennyesedjen be, sajnos mi úgy jártunk, műteni kellett. De ne izgulj ez olyan ritka, hogy még fényképezgették is, mert még ilyent nem láttak. Ha úgy látod inkább vidd el orvoshoz, vagy a védőnőnek mutasd meg.
7/9 anonim válasza:
Első vagyok...
Bocsi,de nem bírom szó nélkül megállni,de annyira unom már ezt a sok kötekedő embert,hogy az nem igaz...
Miért kell ilyen cinikusan megjegyezni,hogy "okosan tanácsoltam"!? Képzeld lehet borogatni,ha nagyon be van dagadva.Miért is ne lehetne?Mi baja lenne tőle?
Nem értem miért nem lehet CSAK a kérdezőnek válaszolni,és nem rögtön belekötni valakibe...
8/9 anonim válasza:
Ha szoptatod, akkor addig természetes, amíg szopik, csak akkor kell orvoshoz vinni, ha a szoptatás után 1-2 hónappal sem múlik el!!! A Te hormonjaidtól van. Az én lányom, aki 7 hós koráig csak anyatejes volt, kb. 4-5 hónapos koráig duzzadt, v. inkább csomós volt a cicije. Néha előjött, néha elmúlt, de jó sokáig tartott.
9/9 A kérdező kommentje:
utólsó válaszoló!igen egy picit csoimós ezért féltem kedden jön a védönö zaért megkérdezem köszi a válaszokat!
2010. febr. 14. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!