Elképzelhető, hogy annyira fáj a fiam foga, hogy sikítva tépi a füleit?
8 hónapos, 4 foga már kint van, de ezekkel is nagyon megszenvedtünk. Úgy néz ki, hogy most több foga is jön egyszerre, ez mégjobban megviseli, főleg éjszaka.
Sokszor rohamszerűen jön rá, egyik pillanatról a másikra, de olyan szinten, hogy szó szerint sikítva tépi a füleit, meg a fejét kaparja, vagy a kezét tömi a szájába.
Borzalmas, és már 3 napja tart. Pontosan azóta, hogy kijött a felső 2 metszőfoga.
Próbáltam neki a Chamomillát, de nem jött be,van borostyánkő babaláncunk, meg adok neki végszükség esetén Panadol Baby-t. Még a Vibrocult akarom neki kipróbálni.
De lehetséges, hogy tényleg ennyire fájjon neki, vagy már ez hiszti is.
Ja, a fültépéshez még annyit, hogy biztosan nem más baja van, tehát nem a füle fáj, nincs neki begyulladva.
Ekkora babáknak fájhat a fejük?
Vagy ez a hülye szeles idő még plusszba ronthat a helyzeten?
Hiszti?
Nem hinném.6 hós lányom is szenved nagyon két fogával,ráadásul ma extra nyűgös volt,szerintem az idő miatt.
Én estére Nurofent adok neki,felét,mint amit a súlya szerint kaphatna.A Panadol harmatos libasz.r erre. :-)
Gondolj csak bele,mennyire fájhat ez neki,hisz ha véletlenül valami megsérti az ínyed,majd bepisilsz a fájdalomtól,nekik meg rendesen tolakodik ki a fog,hasad az ínye.
Szia!
Az én kislányom 9 hónapos, Ő is nagyon megszenvedi a fogzást. Végső esetben én adtam neki Germicid C kúpot, és akkor majdnem nyugodtan tudott aludni éjszaka. De ezt 1 hónap alatt csak kétszer kapott, közben Nurofent, Panadolt, Chamomilát, Dentinox gélt, Dologélt. De a kúp volt a legjobb.
Utánaolvastam a neten, és egy doktornő azt írta, hogy nagyon fájdalmas fogzáskor lehet adni Germicid C-t, mert mi is veszünk be fájdalomcsillapítót, ha fáj valamink.
Csak ne váljon rendszeressé.
De valószínű, hogy ez a hülye szeles idő, meg a hirtelen jött nagy hó is nyűgössé teszi, legalábbis mi is mindig megszenvedjük a szélsőséges időjárást!
Minden jót! Nyugodt éjszakát!
Köszi a válaszokat, ezen a Germiciden már én is gondolkodtam.
Majd ha nem változik a helyzet hétfőig, beszélek a doktornővel.
Szia,mis is kínlódunk,Viborcul néha jó éjszakára,de amikor nagyon visított a fájdalomtól én Nurofen kúpot (egészet) adtam neki a doktor nénink javaslatára,mert a szirup nem hatott!
Egyszer-egyszer lehet adni,de nem minden este!Így akkor nyugodtan aludt,meg én is,és másnap sem volt nyűgös a kialvatlanság miatt!
Biztos ez a hülye idő is közrejátszik nálik!
Kitartást!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!