Tegnapelőtt óta nem tud kakilni 10 hetes, tápszeres kisfiam. Hogy segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
Naponta 4-6 kaki szokott lenni, de lecsökkent napi 1-re, ami nagyon szenvedős.A tegnapi kimaradt és ma már kínlódik szegény. Kamilla teát, kúpot már próbáltuk.2008. aug. 24. 13:54
1/8 anonim válasza:
Masszírozd a pociját az óramutató járásával ellentétes irányba, a fiam perceken belül berottyant ilyenkor. Jó még a hőmérőzés, vagy megpróbálhatod a szélcsövet is, bár én nem tettem, a hassimi mindig bevált. Szokták javasolni a kamillateába a cukrot is, egy próbát esetleg megér. Remélem segítettem kicsit.
2/8 anonim válasza:
Hát nálunk a szoptatós tea is bevállt ha azt iszok.hipp natal,mert köményes,de szoktam tornáztatni kicsit a lábát,a kamillát is bevetettük már,vagy az espumisan l emulziot-de ezt próbálom hanyagolni.Néha segít a cseresznye párna is.Vagy ha pelenkázom,tornázunk és megtörölgetem a lyukát-nem tudom szebben írni..többször,na sokszor ebből van a baleset,hogy megtisztel vele,de inkább kinnt mint bennt..és ilyenkor vigyorog vagy ártatlanul néz..próbálgasd valamelyik hátha bejön.Sajna nekünk is az van,hogy nem mindig jó ugyan az..
3/8 anonim válasza:
Nekünk a kamilla tea bevált,de ne a filterest vedd,mert az tele van minden szeméttel,és bevált a mecseki baby tea.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Torna,masszírozás,espumisan már megvolt. Pukizni azt tud, sokat. Én lennék a legboldogabb, ha lekakilna de ilyenkor már nehezen jön ki ami bele van keményedve,olyan mint a "dugó". Ha azt ki tudná nyomni...
2008. aug. 24. 14:23
5/8 anonim válasza:
Szia! Egy kiskanál almalé leszűrve az általad reszelt almából. Nekem a gyerekorvos javasolta, és bevált. Ugyanilyen pici volt akkor a babám.
6/8 anonim válasza:
Próbáld meg az őszibarackos baby italt,50-50 százalékban hígitva forralt vizzel. Ne aggódj,nem fogsz neki ártani,gofy már 10 hetesen kap egy kis gyümilevet,vagy itass vele meleg vizet.Nálunk a rostok segítettek,hátha nálatok is bejön a gyümölcslé.
Sok sikert!
UI: ki gondolta volna, hogy ennyire lehet örülni a kakának is?!
egy 5 hónapos kisfiú anyukája!
7/8 anonim válasza:
Szia!Igy én is voltam hogy éreztem tudna kakilni,ha nem lenne ott az a bizonyos "dugó",ugyanis hiába etetem bármivel ha a vége "elakadt"aztán adtam neki egy kúpot amit még egy fél percig sem tartott bent már jött is a dolog mintha tubusból nyomták volna,bocs a fogalmazásért de ez tényleg ilyen volt úgy megmaradt bennem,pedig már lassan 4 éve.
8/8 anonim válasza:
Szia. Ha már semmi természetes dolog nem használ, akkor a szélcsövet ajánlom. Kend be babaolajjal és dugd fel egészen a vastagabb rész kezdetéig. Azonnal rottyantani fog, meglátod! 14 hetes kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!