Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A másfél hónapos kisfiam...

A másfél hónapos kisfiam elfeküdte hátul a buciját, mit tudnék tenni ellene h jobban ne fekügye el?

Figyelt kérdés
Hason nagyon nem szeret lenni és oldalt sem
2008. aug. 24. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg hogy elfeküdte? Mármint mit látsz rajta? Bocsi hogy kérdezlek, csak az én babóm is kizárólag a hátán alszik és én is mindíg figyelem a fejecskéjét, de nem látok rajta változást, kivéve, hogy egy ponton kikopott a hajacskája a fekvéstől. Azért az én kislányom néha oldalra is fordul, igazából ötletem nincsen, hacsak nem próbálod kipárnázni a hátát, akkor talán egy kicsit hajlandó oldalt feküdni. Persze ha sír akkor ne erőltesd. Viszont talán ha valami játékot tennél neki oldalra, akkor talán ösztönöznéd vele, hogy elforduljon magától is. Ne haragudj, hogy nem tudtam igazán hasznos tanácsot adni. Ez csak egy hírtelen ötlet volt.
2008. aug. 24. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Van kifejezetten erre a problémára egy párna kifejlesztve. Szív alakú, arra kell fektetni a babát és nem lesz "lapi" a feje. Tégel, Rossman, Dm, talán ezekben lehet kapni.
2008. aug. 24. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ágyikó 2 oldalára akassz érdekes, kontrasztos játékokat, a forgót meg szedd le szerintem, ha van. Hátha segít. A fiam csak egy irányba forgatta a fejecskéjét, akkor varrtam neki nagyon szép, színes rácsvédőt, arra az oldalra amerre nem szívesen fordult, fekete-fehér csíkos anyagból varrtam kislabdát. Meg is oldódott a probléma :) Próbáld ki, hátha segít.
2008. aug. 24. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos a dm-ben és a rossmanban sem lehet kapni ilyen párnát ! Te hol szerezted be?
2008. szept. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!