Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ultrahangos hidegpárásító...

Ultrahangos hidegpárásító használatára vagyok kíváncsi. Ajánlod-e a párásítót, ha igen, miért nem? Esetleg tudtok-e tipust is ajánlani? Megnéztük a neten, és gondolom, a 12. 000 Ft-os legalább annyira párásít, mint a sznoboknak készített 80. 000-es.

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van,8E volt.Szerintem jó,a levegő észrevehetően kellemesebb tőle,nyáron még hűvösebb is.Én csak azt nem szeretem benn,hogy az éjjeli fény funkciót nem lehet lekapcsolni.

[link]

2010. febr. 13. 09:39
 2/2 Nighty válasza:
A drágább készülékek 1-5 mikron közötti szemcseméretet fújnak ki, ezért alkalmazhatóak inhalálásra. E fölöttiek, azaz olcsóbb készülékek inhalálásra alkalmatlanok. Egy jobb készülék aranybevonatú porlasztófeje nagyjából annyiba került, mint egy olcsóbb készülék. Nem is beszélve arról, hogy ezek már rozsdamentes acél házban vannak, hosszú az élettartamuk. Ezekről engem egy ténylegesen hozzáértő személy tájékoztatott egy olyan helyen, ahol 8000 forinttól 150000 forintig volt mindenféle, fajta, márkájú készülék.
2010. nov. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!