Szilvát mikortól lehet adni és mivel? Okozott valaki babájánál hascsikarást?
Figyelt kérdés
(8 hós kisfiú)2010. febr. 13. 07:23
1/5 anonim válasza:
Én babám is 8 hós,és már hónapok ota adok neki szilvát(nehezen megy a kaki néha) soha semmi baja nem volt tőle.Meghámozom,és lemixelem vagy valami más gyümivel,vagy tejpépbe keverem.
2/5 anonim válasza:
szia
nekem 2 nap múlva lesz 6.5 hónapos a babám,de ő már kapott üvegeset.
nem tudom most,hogy 4,vagy 6 hónapos kortól volt ajánlva,de nagyon ízlett neki...
egyből be is vágott majd egy egész üveget...
még ami nagyon bejött neki,az a vilmoskörte...azzal úgy jól lakott,hogy nem is kért utána cicit..persze ez 190 gramm volt,tehát nem volt kevés....:)
3/5 anonim válasza:
az utolsó vagyok
azt elfelejtettem írni,hogy nem fájt a hasija utána4 :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ezzel a szilvával akkor kicsit lemaradtunk, de ami késik nem múlik :D További jó babázást nektek!
2010. febr. 13. 12:10
5/5 anonim válasza:
Nálunk a friss szilva hasfájást okozott, a bébiétel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!