A 4-es méretű pelenkák közül melyik fajta az, amely mégis kisebb, mint a többi?
Figyelt kérdés
A lányomnak a 3-as már eléggé kicsi, 4-est kellene vennem, de nem tudom az meg nem lesz-e nagy. Ezért keresnék egy kisebbet.2010. febr. 12. 22:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem Pampers Active Baby 7-14kg-ig. Ez a 4-es pelus. Mi ezt használjuk most, előtte 3-as Libero és Huggies volt, ezeket már én is kicsinek találtam. 8hós kislány
2/3 anonim válasza:
Szerintem a 4-es Huggies kisebb lehet. Bár nem tudom, mert én csak Huggiest veszek. Viszont a 3-as és a 4-es között kicsi a különbség.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a pampers mindig kisebb, mint a többi. Most 3-as Huggiest használunk és a 4-es pampers kisebb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!