Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más kisgyerek is ennyire...

Más kisgyerek is ennyire odáig van Lady Gagáért? 10 hónapos fiam imádja.

Figyelt kérdés

Akárhányszor cska meghallja/meglátja a tv-ben, egyből odanéz, vigyorog és "táncol". Másra is szokott néha táncolni, de ez a favorit. Két hangot meghall belőle már tudja, hogy az.

Más babája is van így?

2010. febr. 12. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen, az enyémnek is ő a kedvence :)) Akár a tv-ben, akár a rádióban vagy bárhol hallja, már táncol is :)) Neki is elég az első néhány hang, már pattan, fut, hogy közelről hallja..Amikor a klip megy a tv-ben figyeli és próbálja utánozni, de 17 hónaposan még esetlenke :)), de nagyon édesen mozog rá :D
2010. febr. 12. 20:49
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
az enyemnek van izlese...nem hallgat ilyen szemetet
2010. febr. 12. 20:50
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
kb olyan is a zene :D ki tudja mit gágognak a szövegbe talána babád megérti :D:D:D
2010. febr. 12. 20:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Az enyém is csípi, mondjuk én is szeretem. De a fiam rengeteg féle zenét szeret, a popzenétől az operáig, a punktól a kamarazenéig kb. mindent :D
2010. febr. 12. 20:56
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
ok, akkor hallgassatok Mozartot és Beethovent...nem fogom a kamasz gyerekeimmel kikapcsoltatni csupán azért, mert nem felel meg egyesek kifinomult ízlésének és mert van egy pici is a családban...attól, hogy ilyet is hall, nem lesz kevésbé kiművelt... Hogy egyeseknek mindenbe bele kell kötniük...!!! Egyébként nem csak ilyen zenét hall, rengeteget énekelek én magam is neki, óvónő vagyok, tehát tudom, hogyan fejlesszem a zenei "műveltségét...
2010. febr. 12. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem, nálunk Madonna a favorit. De kb. ugyanezek a reakciók vannak mint nálatok. :)
2010. febr. 12. 21:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is nagy madonna rajongó vagyok, lányom a hasamban sokat hallgatta:) Múltkor beraktam az egyik koncertjét dvdn, hát ki kellett kapcsolni, akkora vircsaftot rendezett az 1 évesem, nem tetszett neki a néni:)
2010. febr. 12. 21:14
 8/15 anonim ***** válasza:
1 éves fiam is szereti.
2010. febr. 12. 21:16
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam is imádja,9 hónapos volt,amikor a játszón a nagyobb lányok hallgatták,akkor kezdett "rotyasztani" rá először,nagyon mókás volt,annyira nevettem,hogy a könnyem is kicsordult:)

Szóval ő is imádja,apával szoktak videókat nézni a neten,egyfolytában "csápol ",táncol rá:)

2010. febr. 12. 21:20
 10/15 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

az én fiam Mozartra is táncol,mindegy,csak zene legyen:)

2010. febr. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!