Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok enni egy 1 éves...

Mit adtok enni egy 1 éves gyereknek, este lefekvés előtt?

Figyelt kérdés
Nem tudom leszoktatni a tápszerről,probáltam már tejet, de azt kiköpi,probáltam grizt ,de az se.A tápszerröl szeretném leszokatni,vagy még adhatom neki? A védőnő azt mondta hogy még adhatom, de akkor sose fogom tudni leszoktatni rola.Valami tapasztalat, tanács?
2010. febr. 12. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én másfél éves lányom is tápszert kap lefekvés előttmeg reggel is, szerintem ez már olyan nálam mint nálunk a kávézás. Nehéz leszokni róla, de én legalább két éves koráig amúgy is terveztem adni aztán majd meglátjuk. Baja nem lesz tőle az biztos.
2010. febr. 12. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:

szia!

első válaszoló vagyok.

most a nestlé tejitalt vettem, semmi különbség nincs szerintem. ez elvileg vaniliás de nem nagyonérezem az illatát. a mildibé banános tápszernek jó banános illata van.

sürüségre szerintem ugyanolyan.

már vettem mildibé tejitalt is azt még nem próbáltam.

de már szeretném a tejhez is szoktatni. nemsokára elkezdem és mire elfogy az összes tejital meg tápszer addigra remélem sikerül is.

2010. febr. 14. 20:39
 13/13 anonim ***** válasza:

első vagyok megint.

a dm-ben szoktam venni a tápszert és a tejital is annyi mint a tápszer 1900ft. ja és 2x300grammos

a nestlé tejital 1500 ft körül van de az csak 400grammos

a tescoban most akciós a mildibé 1500ft körül van

2010. febr. 14. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!