4hetes 3700gr-os baba mennyit egyen? Tápszeres.
Próbálj meg neki 120-at adni.
Az én kisfiam 6 hetesen eszik ennyit,neki elég.
Boldog babázást!
A kérdezőnek annyi elméletileg elégnek kéne lennie, de ha kéri akkor tényleg adjál neki 120 ml tápszert! Kiszámolva 90 ml-t kéne ennie a súlya és az evések száma alapján! ((3,7*150ml)/6=92,5)=(testsúly kg-ban*valamilyen arányszám/étkezések száma)nekem ezt monda a védőnő, így számoljak az étkezéssel kapcsolatban!!
Az utolsó válaszolótól kérdezem, mennyivel született és mennyi most a súlya, a babádnak, mert az én 3 hónapos lányomnak, vissza kellett vennem a tápszer adagját, mert a védőnő rám szólt! Mi most 130-at eszünk 5-ször, esetleg ha nagyon sír, én adok neki őszilét, de max. 80 ml egész napra! 64cm és 5570g a babám, azt mondta, hogy dagi:(((
3 hónapos kislány anyukája
köszi szépen.
arra gondoltam, hogy holnaptól 110ml-et adok neki.
egyébként az én kisfiam is szokott bukni, mondjuk heti 2x, de akkor jó nagy mennyiséget (annak tűnik)
szia!
az én kisfiam 5 hetes,4,5kg és egy evésre 125-t eszik meg átlagban,de van h kevesebbet, vagy már evett 185ml-t is...születési súlya 3kg volt
most áttértem a 120ml-re és jól esik neki, mind megeszi.nem is nagyon bukik.
6x eszik egy nap.akkor ez nem sok?ez 720ml / nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!