Dal 1 éves montázshoz?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 16:09
1/19 anonim válasza:
Szinetár-Bereczki: Szívem vigyáz rád. Ilyesmire gondoltál?
2/19 A kérdező kommentje:
Igen,az előbb meg akartam nézni,h milyen hasonló kérdések voltak már itt de véletlen rákattintottam és kiírta így.Köszi,h mégis válaszoltál!
1 éves kislányomnak szeretnék szülinapra montázst készíteni és zenéket keresek hozzá.
2010. febr. 12. 16:24
3/19 anonim válasza:
Kislányhoz passzol még Szekeres Adrienn:Kicsi szív c.száma. A kisfiam videója több mint 7 perc,úgyhogy 2 dal kellett. Az első amit először írtam,és szintén Bereczkiéktől Az élet az úr c.dal. :)
4/19 anonim válasza:
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,h írtál!Jó ötleteket kaptam eddig de várom még ha esetleg másnak lenne még?
2010. febr. 12. 16:42
6/19 anonim válasza:
Bocsi az Off-ért, de hogy kell ilyet csinálni? Milyen progi kell hozzá, le lehet tölteni valahonnan?
7/19 anonim válasza:
Én a Windows Movie Maker-rel szoktam csinálni. Az elvileg rajta van a gépen ha xp-d van. Tudsz rá effekteket rakni vele,közelíti ,távolítja a képet,stb. és persze tehetsz alá zenét. 1.voltam. :)
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2010. febr. 12. 20:40
10/19 anonim válasza:
Ha olvasod még kedves kérdező, szeretném megkérdezni, h sikerült-e letöltened számot (pl. amit az első válaszoló ajánlott)?!
Ha igen, kérlek oszd meg velem, h honnan! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!