6 hetes babát mennyi idő után ébresztenétek nappali alvásából?
Figyelt kérdés
Sétálni voltunk, már 4 és fél órája alszik. Máskor mindig felébreszti az éhsége, jó ha 3 órát kibír.2015. febr. 20. 14:47
1/12 anonim válasza:
Én 3 óránként mindig keltettem, illetve ha nem is keltettem, de a lefejt tejet odaadtam neki félálomban is. Ha akart, aludthatott tovább. Éjjel hagytam, bármeddig aludhatott, akkor is csak gyors kaja, aztán alvás vissza volt.
2/12 anonim válasza:
Én egyik gyerekemet sem ébresztettem soha.
3/12 anonim válasza:
soha nem ébresztettem, csak ha már nagyon fájt a mellem a sok tejtől.
4/12 anonim válasza:
Tegnap töltötte az egy hónapot a kislányom.Én sosem keltem fel.Nálunk is kb.3 órát bír normál esetben,de ha sétálunk,akkor ő is átalszik 4-5 órát.Szerintem ezzel semmi baj sincs.Majd felkel,ha éhes lesz. :)
5/12 A kérdező kommentje:
Neki ez még nem megy az éjszakai alvása rovására, ugye? Bocsi, ha buta kérdés, első baba.
2015. febr. 20. 15:00
6/12 anonim válasza:
4-es vagyok.Nálunk nem megy az éjszaka rovására.
7/12 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm.
2015. febr. 20. 15:28
8/12 anonim válasza:
Nem megy a rovására.
Sőt.
Van egy story-m. Egyik ismerősöm iker! gyerekei átludták az éjszakát és akkor ettek alapból is, amikor éhesek voltak. Na, kedves védőnő : anyuka, 3 óránként enni kell a gyerekeknek. A csajszi 3 óránként keltette őket... Na, azóta nem alusszák át az éjszakákat. Szuper lehet... És nem tudja visszaállítani a régi rendet.
Fiamat, lányomat se ébresztettem. Fiam 5 hós korától átalussza az éjszakát, lányom 1 hósan már átaludta. Most bezavar a fogzás, úh reggel 4-5 körül kel egyszer, de vele sincs amúgy éjszaka probléma, most 6 hónapos.
9/12 anonim válasza:
Kórházban besárgult? Súlygyarapodás van normális ütemben?
10/12 anonim válasza:
Nálunk volt olyan, hogy szinte egész nap aludt. Mondtuk is, hogy na este nem lesz alvás és olyankor még éjszaka is jobban aludt. Én nem ébresztettem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!