Ti hol vesztek szép kislány ruhákat?
Nagyon szeretem a tescos baba ruhákat de mostanában nem találok ott semmi igazán szépet. Vaterán szoktam keresgélni, 2 napja bújom, nem találok szép és jó áron lévő ruhákat (body, legging, tunika) 74-80-as méretben.
Ti hol vásároltok? Esetleg webáruház?
A Lidl-ben tényleg jók szoktak lenni, csak mindig olyan hamar elkapkodják.
Amit én nagyon szeretek, az a KiK, nagyon jó minőségű babaruháik vannak, rendszeresen vannak akcióik is.
Ezen kivül baba bizományi boltban és érdemes szétnézni.
Nagyon sokszor szoktam bemenni a turkálóba, viszont sokszor drágállom, ahhoz képest, hogy használt. (pl. a Háda vállfások nem olcsók, csak a kilós boltjaik)
A ruhák 80%-át a H&M-ben vásárolom, szerintem nagyon jó minőségűek, és gyönyörűek. (persze vannak ízléstelen ruhák is, de hol nincsenek?)
Gyakran bújom a bolt akciós sorait is, a múltkor 700 Ft-ért vettem pamutfelsőt, 1500-ért csodaszép vastag, kötött pulóvert.
Az F&F-es ruhákat is szeretem, bár a minőségük eléggé változó. Ennek ellenére pl kabátokat csak ott vettem eddig a kicsinek.
Figyelem mindig a Lidl-ös akciókat is, néha ott is igazán jó dolgokat lehet kifogni, harisnyákat, vékony felsőket vettem már párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!