Érdemes 10 hónapos fiamnak bébimobilt (bébitaxit) venni?
Figyelt kérdés
Az a kettő tetszik igazán: [link]
Leginkább a második, csak az nagyon drága. De mindegy is, kb. ugyan azt tudja mind a kettő. Van sport babakocsink, de arra gondoltam, hogy lecserélhetnénk egy ilyenre, amúgy a fiam már állni tud, szerintem hamarosan el is indul, így talán ebben érdekesebb lenne az utazás. Jó ötlet, hogy veszek neki egy ilyet, és a sportkocsit csak télen használjuk (a lábzsák miatt)? Lehet egy ilyennel buszozni? Fel lehet úgy rakni, hogy a gyerek is benne ül? Vagy ki kell belőle venni, és úgy felszállni?
2008. aug. 23. 17:17
1/2 anonim válasza:
Szia!Megnéztem,sztem nem érdemes.Ha elfárad mit csinálsz vele?Amikor elindulsz sétálni egy két dolgot viszel magaddal.Azt hová teszed?Véleményem szerint ez nem babakocsi helyett van,hanem mellé.Buszozni lehet vele,de én nem szállnék fel úgy,h a baba benne van.Állni ebben nem tud-tehát lényegtelen,h különben már tud-ha meg elindul,hidd el börtönnek fogja érezni.Akár a babakocsit...de persze ez a Te döntésed,csak Te tudhatod mennyire tudnád kihasználni!egy 14 hetes baba anyukája
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor azt hiszem, inkább veszek egy könnyű esernyőkocsit, és majd ha már igazán járni fog, akkor kap kismotort, azoknak az ára sem ilyen horror, meg azzal úgy látom nagyon jól elvannak a pici totyogók. Köszi a választ mégegyszer!
2008. aug. 25. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!