Babás Anyukák. Vesztek valamit párotoknak Valentin napra? Ha igen mit.
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 13:49
1/8 anonim válasza:
Mi nem tartjuk a valentin napot, mert bármelyik nap lehetne valentin nap! Nálunk febr 14-e Bálint nap, így névnapozunk.
De most kaptam a Takkotól hírlevelet, hogy 14% kedvezményt adnak vasárnap. Lehet benézek, és a páromnak is veszek valamit... :o)
2/8 anonim válasza:
Mi el szoktunk menni vacsorázni,de most itt a baba,gondoltam én főzök valami finomat,gyertyafénynél kicsit romantikázunk.Ezt azért mindennap nem szoktuk.Ajándékozni nem szoktunk,virágot viszont mindig kapok.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Én vettem neki egy üveg parfümöt, azt, amit az első randinkon viselt, azóta is nagyon szeretem, ha azzal van befújva.
6/8 anonim válasza:
Húúú váóóó...biztos nagyon fog örülni neki :-D
7/8 anonim válasza:
Szia!
Én rendeltem egy asztali képkeretet, 5 fénykép fér bele. Tettem bele 2 esküvőit, babát 1 naposan, és most 6 hósan, amin apuval van, és egyet rólam, amikor rövid hajam volt, azt nagyon szerette. A munkahelyére szánom, mert szeretett volna fényképet bevinni. Remélem örül neki!
8/8 anonim válasza:
én vettem neki egy övet, mert megint elhagyta az anyukájáéknál és az öccse meg megszertte.
aztán főzök valami finomat
magamat adom neki egy masnival :D persze, ha a gyerek már alszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!