Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel sűrítsem a főzelékeket,...

Mivel sűrítsem a főzelékeket, ha nincs tápszer?

Figyelt kérdés
Sokan tápszerrel sűrítenek,nekünk nincs.1 hét múlva kezdem csak a hozzátáplálást,hogy készítsek főzeléket majd?
2010. febr. 12. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
az az áldott krumpli, az ilyenkor is nagy segítség! :)
2010. febr. 12. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sűrítésre szerintem a rizs is jó,de megfoghatja a hasat.
2010. febr. 12. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:

én sose kevertem a zöldséget sem anyatejjel, sem tápszerrel. krumplival és rizzsel sűrítek a mai napig meg főzőlével. persze az elején még nem is kell sűríteni, ha csak az íz megismertetése a cél, nem az étkezés kiváltása.

én a hozzátáplálást répával, sütőtökkel kezdtem, majd krumplival folytattam. amikor a krumplit bevezettem, pillanatok alatt ki tudtunk váltani egy étkezést.

noj

2010. febr. 12. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig főtt krumplival sűrítek! Jobban mondva 1-2 szem kockára vágott krumplit megfőzök valamilyen más zöldséggel (sütőtök, répa, alma, brokkoli, cukkini, cékla stb...) és összebotmixerezem. 6 hós kortól tehetsz bele csirkehúst. (vagy egy kis darab csirkemájat kéthetente egyszer)
2010. febr. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!