Te mennyit hagyod sírni a babádat hogy ne legyen elkapatva? Hogy állod meg hogy ne vedd fel? Sírás és sírás között is van különbség. De mi egy kis nyügi után felvesszük.
Figyelt kérdés
7-hetes babánkat szerintem picit elkapattuk, mert sokat felvettük. Van aki sokat hagyja sírni a gyerekét? Tudom hogy hagyni kell sírni a babákat mert akkor el lesznek kapatva. De mennyit 2 percet 10 percet? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!2015. febr. 19. 11:45
21/27 anonim válasza:
szerinted manipulál? Atyaég, itt komoly bajok vannak.
22/27 anonim válasza:
mekkora butaság amit írsz! 7 hetes tud manipulálni? komolyan? atyaég! egy 7 hetes nem manipulálni tud hanem egyetlen eszköze van a kommunikációra, a sírás. és mivel nem tud mozogni, nyilván unja a háton fekvést. lehet viszket a feneke, de még megvakarni se tudja! ez nem manipuláció hanem jelzés, hogy neki úgy most nem jó. erre egy normális anya felveszi, a baba ismét jól érzi magát és kerek a világ! elkapatni meg nem lehet... ha majd tud jönni-menni kedvére, hidd el, nem fogja kérni, hogy cibáld körbe a lakásban
23/27 anonim válasza:
"Sír ordít hogy fáj neki a világ!"-Te magad írtad le a választ. Pontosan így van. Hónapokig egy zárt, védett világban élt. Most folyamatosan minden változik körülötte és ezt neki fel kell dolgozni.
24/27 anonim válasza:
3 van, egyiket sem hagytam soha sírni. Ha el lesz kapatva, el lesz, te akartál gyereket, ugye? Akkor miért hagyod sírni? Szerintem borzasztó érzés lehet...
25/27 A kérdező kommentje:
Azért értelmezzétek már a kérdést, vagy tanuljatok meg olvasni! Nem hagyom sírni csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!
2015. febr. 19. 22:20
26/27 anonim válasza:
A kommented a kérdés után nem erre utal.
27/27 anonim válasza:
Nem kapattad el. A többség szerencsére nem hagyja sírni a gyerekét. Rosszul tudod. Kérdező: olvass, értelmezz, és leginkább gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!