Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te mennyit hagyod sírni a...

Te mennyit hagyod sírni a babádat hogy ne legyen elkapatva? Hogy állod meg hogy ne vedd fel? Sírás és sírás között is van különbség. De mi egy kis nyügi után felvesszük.

Figyelt kérdés
7-hetes babánkat szerintem picit elkapattuk, mert sokat felvettük. Van aki sokat hagyja sírni a gyerekét? Tudom hogy hagyni kell sírni a babákat mert akkor el lesznek kapatva. De mennyit 2 percet 10 percet? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
2015. febr. 19. 11:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%
Az enyém folyton cicizni akart, tarthatatlan volt az állapot, 0-24ben cicin lógott volna. Elpanaszoltuk a védőnőnek, azt mondta, hagyjuk sírni, 3 napig szenvedni fogunk de megéri. Tényleg bejött, beállt nála a 3 óránkénti evés, sokkal szabadabbak voltunk, tudtunk menni ide-oda, sétálni stb. Nem gondolom, hogy emiatt lelki sérülései lesznek, persze ha látszik, hogy tényleg baja van felvettük. A saját érdekedben ki kell bírnod egy kicsit, fájni fog a szíved, de tényleg megéri!
2015. febr. 19. 12:16
 12/27 anonim ***** válasza:
33%
Előző vagyok, hozzáteszem nem azért akart cicizni, mert éhes volt! Sokkal jobb volt neki később, hogy bizonyos időközönként evett, többet tudott enni egyszerre, mi sem eszünk folyamatosan egy egy falatokat. Én veled értek egyet kérdező, tud manipulálni, bár ez egy erős szó, csak tudni kell mikor van baja, és hogy mikor csak hisztizik, mert kényelmesebb neki nálad.
2015. febr. 19. 12:18
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
És mikor van "tényleg baja"? Azt te honnan tudod eldönteni? Vagy csak az baj ami neked baj? Egy ilyen picinek az is "baj" lehet ha esetleg kicsit melege van, vagy fázik, vagy picit szorosabbra pelenkáztad és még ki tudja mi minden. A közelségedre vágyik, hogy megnyugodjon.
2015. febr. 19. 12:21
 14/27 anonim ***** válasza:
72%

Ne magadból indulj ki kérdező. Méghogy manipulál! Te nem vagy normális! Egy kicsi babától beszélsz, akinek még te vagy sajnos a világ és téged akar! Milyen hozzáállás már az, hogy manipulál????

Enyém mindig velem volt és van is, mindegyik és teljesen harmonikus a kapcsolatunk, nem voltak átvirrasztott éjszakák, mert nem kellett attól tettetniük, hogy bár vágynak az anyai közelségre, mégis magukra vannak hagyva!

Gyerek helyett neked csótány kellett volna!

2015. febr. 19. 12:23
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, te sose bújsz oda a férjedhez, csak azért mert jólesik, hogy átölel? Lehet a gyerekednek is jól esne egy ölelés, de ő még nem tud odamenni hozzád.
2015. febr. 19. 12:25
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

A videó nagyon jó, amit linkeltek.

Én is ezt tanultam, hogy a kötődési típusa hogy milyen lesz, ez is befolyásolja, hogy a szülő/világ, reagál-e a szükségleteire vagy sem. Egész életre meghatározó élmény lehet.

2015. febr. 19. 12:28
 17/27 anonim ***** válasza:
81%

Ilyen pici babát nem hagyunk sírni.

Nem tud még manipulálni sem hisztizni.

Gondolj bele, bő egy hónapja még a pocakodban volt, szüksége van rád, az anyukájára.

Lehet, hogy semmi baja nincsen csak éppen hiányzol neki, egy 7 hetes kisbabát még nem lehet elkapatni.

Ha sír szépen menj oda hozzá és dédelgesd, nem véletlenül csinálja.

2015. febr. 19. 12:28
 18/27 anonim ***** válasza:
60%

Sírno direkte be nem hagytam h na nem megyek oda 10 percet. Amikor sírni, nyöszörögni kezdett akkor odamentem beszéltem hozzá, simogattam, ha ezekre nem hagyta abba akkor felvettem, pár perc dajka és visszatettem. Amúgy 4 hónapos koráig ha fent volt akkor meg vittem magammal mindenhova, pihenőszékbe vagy ha vmi pár perces volt akkor hordozóba. 4 hónapos korától kezdve meg a földön volt.

Az h elkapatható egy gyerek a állandó kézbenléttel az meg gyerekfüggő. Nem hiába van annyi anyuka aki 1 éves gyerek mellett sem tud elmenni pisilni... sztem az sem jó megoldás h az ember magára köti.

Helyedbe kérdező nem kapnám fel állandóan hanem előbb beszélnék hozzá, megsimogatnám, ha tényleg baja van akkor úgyis folytatja a sírást viszont ha csak hiányoztál neki akkor abbahagyja a simogatásra is.

2015. febr. 19. 12:34
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
Sose hagytam sírni, pláne nem 7 hetesen. Mi az hogy manipulál. Azt sem tudja még az a pici ember, hogy hol van. Oké, hogy a biológiai szükségleteit kielégítetted, de neki még szüksége van Rád, arra az érzésre amit 9 hónapig kérés nélkül megkapott. Az én lányom már 8 hónapos, egész nap mászkál a lakásban, de van hogy odajön és csak úgy felkéreckedik és 10-20 percet bújik, énekelünk és megy tovább. Akkor ilyenkor ne vegyem fel, mert csak manipulál, csak anyahiánya van?
2015. febr. 19. 12:45
 20/27 anonim ***** válasza:
66%
Ez komoly!!Sosem hagytam sírni a fiamat. komolyan hogy fordulhatott meg ilyen a fejedben.... ááá
2015. febr. 19. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!