9 hónapos babátok étrendjét leírnátok, mikor mit eszik?
9,5 hós
reggel 180 tápszer
tízó.: 1 üveges gyümölcsbébiétel (almát nem szereti, egyebet nem kapok nem importáltat, déliket nem adok)+ mini tápszer
ebéd.:vagy én csináltam, vagy szintén üveges bébiétel húsos, plusz víz (a vízbe keverek egy kanalat abból amit evett, úgy megissza)
uzsi.: tejpép (de legtöbbször nincs itthon)bele tennék gyümit, az sincs a fagyasztott meggyes dolog megint nem csúszik neki)általában tápszer
vacsi: tápszer
első vagyok
reggeli ált 8 ó
tízó.: 11 ó
ebéd 14-15:00
uzsi 17:30-18:00
vacsi 20-21:00
Reggeli kb 100gr tápszer
Tízórai gyümölcs, kekszel, babapiskótával,pici túróval vagy natúr joghurttal
Ebéd főzelék husival, néha hallal, és utána kevés tápszer
Uzsi tejpép vagy bébi joghurt
Vacsi tápszer
Napközben vizet iszik többször
8.00 - 240 ml tápszer
11.00 - kb. 250-300 ml gyümölcs zabpehellyel vagy keksszel
14.30 - kb. 200-250 ml valamilyen főzelék husival (tök, brokkoli, karfiol, krumpli, rizs, spenót) vagy húsleves leveszöldséggel, tésztával, husival turmixolva. Ha keveset eszik, akkor kicsit később kap egy túrórudit is
17.30 - kb. 250 ml gyümölcs joghurttal vagy túróval vagy zabbal/keksszel
21.00 - 240 ml táp
Inni vizet, facsart narancslét higítva vagy ízesítés nélküli gyümölcsteát iszik. Többször kínálgatom napközben, főleg evés közben és után, illetve alvás után szomjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!