Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3.5 hós anyatejes babámnak...

3.5 hós anyatejes babámnak adhatok estére már tejpépit?

Figyelt kérdés
tudom hogy elég az anyatej 6 hós koráig, de én szeretném már elöbb az izekhez szoktatni őt. és este kevés is neki a tejcsi. tápszert nem szivesen adnék neki, akkor már inkább elkezdeném a hozzátáplálást. lehet valami baja töle???
2010. febr. 12. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Napi kétszer kell neki a tej,anyatej,vagy tápszer formában,gondolom ezt tudod.Általában nem a vacsora kiváltásával szokták kezdeni a kiváltást,mert éjjelre ne terhelje a pociját.Adhatsz neki tejpépet,mert az könnyű,de a hozzátáplálást ne vacsinál kezd.
2010. febr. 12. 10:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Adhatsz Neki, de inkább uzsonnára adjad, ne vacsira.
2010. febr. 12. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A tápszer nem méreg, én tuti HA-s tápit adnék neki estére (ha az allergiától való félelmedben nem akarsz neki tápit adni bár a tejpép az ugyanaz ilyen szempontból mint a tápszer szóval nem hiszem hogy ezért nem akarsz neki tápszert adni) megpótolva a cicizést és szépen várnék a kóstoltatással 4-5 hós koráig legalább...

Még a 100% tápis babáknak se szokták 4 hónál előbb javasolni a hozzátáplálást.

Most biztos jól le leszek pontozva, de akkor is ez a véleményem...

2010. febr. 12. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon ráérsz az ízekre szoktatással. Én 6 hónaposan adtam neki először mást addig csak tejcsi.
2010. febr. 12. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen ne a vacsorával kezd a hozzátáplálást.

Mi van ha allergizál.

2010. febr. 12. 11:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
11.45-ös miért lennél lepontozva. Teljesen igazad van.
2010. febr. 12. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én tejpépet 4 hónapos korától adtam a lányomnak, születése óta tápszeres. Ne éjszakára add, hanem uzsonnára szerintem, nehogy a pocija fájjon esetleg tőle.

2010. febr. 12. 12:10
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
11.45-ös vagyok:) megszoktam már hogy mindig lepontoznak ha próbálok arról írni miszerint szegény baba bőven ráér meg 3 hósan a kajálással még akkor is ha tápis, ha meg nem tápis akkor meg pláne ráér..gyakran lehurrognak a "mi időnkben is ettünk ittunk stb.tejet,rendes kaját stb.ennyi idősen és mégis itt vagyunk" nézet vallói:))
2010. febr. 12. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
12:10es vagyok, utolsónak: teljesen igazad van, én itt már kaptam hideget-meleget, hogy miért kezdtem némely dolgot hamarabb a babánál. Fél éves és már elég "sok" mindent eszik.
2010. febr. 12. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Csajok ez az oldal már csak ilyen lehurrogós.

Biztos mindenki a legjobbat akarja a babájának...

2010. febr. 12. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!