Ez egy amerikai szokás lenne? Hallottatok már ilyet?
Egy ismerősömnek két hónapos a kicsije, és kevés a teje. Azt mondja, hogy gyümölcs pürét és kekszet ad neki pótlásnak.
Kérdeztem éjszaka hogy alszanak, azt mondta, hogy már nem kel fel hozzá, eleinte kelt a kicsi, nyöszörgött, de mostmár nem kel éjszaka hozzá!
Ja igen Amerikában élnek, és engem megbotránkoztat ez a hozzá állás!
Nektek mi a véleményetek?
előző
Magyarországon magyarul beszélünk, tehát nem USA-ként írjuk, hanem Amerikai Egyesült Államok-ként, hogy kötözködjek egy kicsit.
Latom nem tudod abbahagyni a kotozkodes.
Az USA egy rovidites kulonben,es ha megengeded en igy hasznalnam.
Igen,tudom h Amerika alatt az USA-t ertik de akkor meg helytelenul hasznaljak.
Es attol h en latok egy filmet mondjuk Zimbabwe tarsadalmarol meg nem mondhatom azt h ismeresem az orszagot.
Amugy valoban sok a tulsulyos es elhizott ember az USA-ban es de a cikket amit az egyik valaszolo belinkelt erdemes lenne elolvasnod.
Amin en igazabol beragtam az az elso kommented volt amibe igen nagy hulyeseget irtal ami nem is felel meg a valosagnak.
Te kezdted a kötözködést, ha unatkozol, akkor inkább kötögess!
Minden jót neked ott Kanadában, Észak-Amerikában innen Magyarországról, Európából.
Amugy nehogy azt hidd h szeretek itt elni mert UTALOK!
De hat mit lehet tenni,nincs penzunk arra h epitkezzunk otthon,kijottunk ide gyujtogetni de sajnos ez se ugy jott ossze ahogy szerettuk volna.
Mert itt se sokkal jobb mint otthon.
Nekem meg nagyon honvagyam van,sokat vagyok egyedul a kisfiammal.Talan hamarabb felhuzom magam mint kellene.
Szoval ne haragudj:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!