Hogyan és milyen sűrűn takarítotok a babaszobában?
Én három naponta porszívózok, mert a gyerek így is minden apró sz@rt felszed a földről, de legalább edzi az immunrendszerét:) Viszont ami hajam nem hullik ki, azt kitépi, és 3 nap alatt az elég rendesen össze tud gyűlni:)
Hetente nedves ruhával port törlök, bár egy óra múlva kezdhetném is elölről (panelban lakunk). Én is negyedévente csinálok nagytakarítást, majd tavasszal újra lesz. Én ezt maximálisan elégnek tartom, úgysem tudok steril körülményeket teremteni, és nem is akarok, mert nem tartom egészségesnek.
Két három naponta takarítok(porszi felmosás) hetente portörlés, nagytakarítás is negyedévente.
Egy kisgyerek mellett terem a kosz! Komolyan mondom. A kicsi szobájában 30percig porszizom a szőnyeget(minda két oldalt), biztosan minden szösz feljöjjön, szöszmentesen összetekerem, padló porszi felmosás. Na mi van a szőnyegen, mikor leteszem vissza, szösz 2szer több mint porszi előtt!
Felesleges agyon pucolni a lakást, egy mire végzel a kicsi tesz róla, hogy újra kezd, kettő a zoknin, papucson, talpadon lévő szöszök, kosz szintén egy pillanat alatt kerül vissza a földre.
Ezt anyukám mesélte: mikor kicsi volt a hugom, kúszott, talált egy szöszt, órákig játszott vele, majd mikor meguta, hamm bekapta, és ment tovább. Én hangyát ettem a kertben. Ált iskola, tél influenza járvány, és nekem tartott órát a tanár, osztály létszáam X jelen van 1fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!