Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki festetett a falra figuráka...

Aki festetett a falra figurákat a babaszobában, melyik falfestő céget ajánlaná?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs gyerekem még sajnos,de ha lenne, vagy ha lesz majd, akkor én velük festetnék:

[link]

(és nem azért mert az unokaöcsém náluk dolgozott :))

Van fent néhány gyerekszobás kép is, szerintem ügyesek :)

És gratulálok a babához :) !

2011. jún. 28. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia, én magam csináltam: [link]

De a következőt ajánlom, ők profik: [link]

2011. jún. 29. 06:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarok beleszólni, de ha van egy kis kézügyességed, és akarsz egy kicsit spórolni, akkor Te magad is nagyon szépen meg tudod csinálni.

Az egyik ismerősöm diavetítővel felvetítette a figurákat, átrajzolta, és kifestette. Mi a nehezebb oldalát választottuk, én lerajzoltam kinagyítva egy lapra, kivágtam, és úgy rajzoltam át a falon. Festésre színezőpasztákat vettünk, alkoholos filccel rajzoltuk át. (anyukámmal)

[link]

[link]

Néhány kép a szobáról.

2011. jún. 29. 06:40
 4/6 anonim ***** válasza:
igazából nem a kérdésedre válaszolok,de én falmatricát vettem.Áthelyezhető,nyom nélkül levehető,ha esetleg megunja a témát.A brendonban vettem,4500 volt kb 20 matrica.rengeteg témában van,és olyat vettem,amiben rajzolt állatok vannak,zsiráf,majom,viziló stb.De volt repülős,autós,hajós,nem rajzolt,hanem igazi állatos és még millió fajta.nagyon szépek,nagyok és egy csomag elég volt az egész szobára úgy,hogy mindenhol van,pedig nem kicsi szoba.és a fiam nagyon szereti,nálunk az az esti mese,hogy mesélek az állatokról
2011. jún. 29. 06:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk ismerős ezzel foglalkozik és bár ő nem ér rá mostanában sajnos, azt javasolta (ők is így csinálják), hogy szerezzünk egy kivetítőt. Megrajzoljuk a figurát egy fóliára, rátesszük a kivetítőre, kivetítjük a falra, ceruzával körberajzoljuk utána meg már úgy színezzük, ahogy akarjuk.

Jó kis délutáni program. Én 5 barátnőmmel fogom ezt csinálni jó sok pizza társaságában!:)

2011. jún. 29. 08:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A fali matrica sem rossz ötlet.

(A kivetítős pizzázos barátnős festegetés jól hangzik, de nekem most nem jönne be, alig van időm pár hónapos baba mellett:))

2011. jún. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!