Miben fürdessem 9 hónapos csemetémet? Más hogyan csinálja?
Figyelt kérdés
Sajnos kisfiam állandóan feláll a fürdőkádjában, nem tudom leültetni, képtelenség egy helyben tartani. A múltkor nem kis megdöbbenésünkre sajnos ki is esett, ezért az állványt már egyáltalán nem használjuk. A földön van a kiskád, de én még így sem érzem biztonságban, egyedül már nem is merem fürdetni. Más hogyan csinálja? Nagy kádunk egyelőre nincs, csak zuhanykabin.2010. febr. 12. 07:14
1/8 anonim válasza:
9 hónaposan már nagykádban pacsálhat!:) Telerakjuk játékkal a vizet és soha nem akar kimászni!Persze nem ér a víz a nyakáig ép csak a pocijáig!Térdelek a kád elött és játszunk!:)
2/8 anonim válasza:
Nekünk a kiskád benne van a nagykádban, de ugyanaz. Állni akar benne és kimászni. Ketten sem bírjuk rendesen megfürdetni. Pedig szeretett fürdeni, mondjuk most sem visít csak ki akar jönni. Épp ma akartam feltenni a kérdést én is az ötletekhez. Lehet a nagykádban kellene már fürdetni? :S (8hós fiú anyukája)
3/8 anonim válasza:
Szerintem ő már nyugodtan zuhanyozhat.Nekünk is csak zuhany van.Először kicsit hagyni kell,hogy ismerkedjen a rózsával,megfoghassa.Bele fog jönni.
4/8 anonim válasza:
Kedves többi válaszoló!! mielőtt ilyen okosan kioktatnátok a kérdezőt, olvassátok már el rendesen a kérdést!! NINCS KÁGJUK, CSAK ZUHANYZÓÓÓ!!!!! :) Na akkor így mit csináljon szegény?
5/8 anonim válasza:
Mi apával fürdetünk.
Egy ideig üldögél, addig gyorsan fej kéz oldal suvickolás, aztán feláll, apába kapaszkodik, nézelődik, segítene megenni a fürdető flakonját, és úgy mosom a lábat, popsit.
Ha egyedül kell fürdetni, akkor bikini:) belém kapaszkodik, nyakig hab vagyok én is, és próbálok baromi gyors lenni.
6/8 anonim válasza:
Van olyan üldögélős bigyó, fürdéshez, az és a zuhanykabin? Esetleg közös zuhany?(bár az elég fura)
7/8 anonim válasza:
Én vagyok,akinek csak zuhany van.
Nem közös zuhanyra gondolok.Én úgy fogom csinálni,hogy nyitva hagyom a kabint, a baba a tálcában ül,vagy áll,ahogy jólesik,és én meg lezuhanyoztatom őt,az ajtóban állva vagy guggolva,vagy ahogy akarom.
Az én lányom még csak 6 hós,ezért írtam jövő időben.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A zuhanyzást kellene kipróbálni, csak félek, hogy elesik és megüti magát, amilyen kis örökmozgó!
2010. febr. 12. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!