Az ekcémát elnőheti? Nekem is van, de nem olyan durva, mint a kislányomnak. Mindig ilyen marad az arca? Most fél éves.
Szia! Az én kisfiam is ekcémás, szerencsére neki csak az arca, de ott nagyon csúnya volt. Kb. 2 hónapos korában kezdődött. Nálunk a doki egyből szteroidos krémmel indított (elocom), de nem segített. Elmentünk bőrgyógyászhoz, aki egy Locoid Lipocream nevű krémet írt fel. Sajna ez is szteroidos, viszont gyönyörűen rendbe tette az arcát. Kúraszerűen kell használni, nem folyamatosan. Arra is figyelj, hogy rendszeresen hidratálva legyen a bőre. Én minden fürdés után bekenem Neogranormon babatestápolóval. Most már nagyon szép a bőre.
14 hónapos kisfiú anyukája
Szerintem próbálgasd a testápolókat és majd kiderül nektek melyik válik be. Az én kisfiamnak is csúnya ekcémája van/volt a felső végtagjain és a hátán. 1 éves múlt és 3 hónapja tünetmentes. A csúnya, belobbant ekcémát csak a szteroidos krém teszi rendbe és utána nagyon kell figyelni a hidratálásra. Nekünk a Babe hidratáló testápoló vált be, naponta kétszer bekenem tetőtől-talpig és most gyönyörű a bőre.
Ne használj bolti fürdetőt, próbálj meg mosószert cserélni (mi Dreft Sensitivet használunk) és öblítő helyett használj ecetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!