Normális, hogy a védőnő is kiszúrhatja a kislányom fülét? Ma ilyet szólt, hogy ha kérjük ő megcsinálja. Én csak pislogtam, majd elmondtam, hogy mijét szúrja hova. Nem adnak manapság a védőnőknek túl nagy hatalmat?
Figyelt kérdés
Amúgy felületes a viszonyunk, csönget, beengedem, elmondja a tanácsait, én mosolygok, majd csinálom úgy, ahogy én jónak látom, a következő látogatás alkalmával meg lebac, hogy miért nem úgy csináltam, ahogy ő mondta....2015. febr. 16. 18:35
11/19 anonim válasza:
Az hagyján, hogy a védőnőknek ekkora hatalma van, de ami még durvább, manapság akárki gyereket is vállalhat, ez normális?
12/19 anonim válasza:
Tipikus undok kötekedés a védőnők minden megmozdulása kapcsán:) Nem, nem vagyok védőnő, de ez az elvakultság már röhejes...
13/19 anonim válasza:
Nem azért lyukaszt fület mert védőnő hanem mert biztos elvégzett ehhez egy tanfolyamot "Nem adnak manapság a védőnőknek túl nagy hatalmat?" :))) kabaé vagy , felétek nem osztottak sok sütnivalót
14/19 anonim válasza:
Ha esetleg még ilyen rosszindulatú válaszok mellett elolvasod az enyémet is, akkor szerintem, ha felajánlotta, akkor pénzt akart! Egyrészt ezt sehol nem csinálják ingyen. Másrészt, a védőnőnek nem az a dolga, hogy fület szurkáljon! És, ha nem adsz a tanácsaira, annak is megvan az oka, szerintem! Azzal meg teljesen egyetértek, hogyha nem bízom valakiben (és igen, az a védőnő is lehet!), akkor nem bízom rá a gyerekemet, semmilyen téren! A fül lyukasztásról meg annyit, hogy mindenkinek joga van eldönteni, hogy akarja-e vagy sem! Az én kislányom lassan 5 éves lesz és a mai napig nincs kiszúrva a füle! Nekem 7 évesen szúrták ki a fülemet, nem vagyok allergiás semmire, de már az orvosi fémtől 3 napig hánytam! Csak a fülbevalót nem bírtam! Ezért én azt mondtam, hogy majd amikor iskolába megy, döntse el, hogy akarja-e egyáltalán és ha nem bírja, akkor könnyebb egy 7 évesnek átvészelni, mint egy újszülöttnek és valljuk be első gyereknél még te sem tudod sokszor, hogy miért sír, ki tetézné ezt egy ilyennel?
15/19 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy aki vállalkozásszerűen lyukaszt fület képzett? Vett egy ilyen gépet, és kitalálta, hogy ilyennel fog foglalkozni, ebben látott hasznot. Egy védőnő legalább elvégzett egy egészségügyi főiskolát...
16/19 anonim válasza:
Persze, biztos pénzt akart érte:))) Magadból indultál ki netán?
17/19 anonim válasza:
Nem, "kedves" 16-os! Abból az egyszerű tényből indultam ki, hogy ebben a világban élek! Szerinted: vett egy gépet a saját pénzén, amit karbantart szintén a saját pénzén, sterilizál (szintén a saját pénzén), aztán felebaráti szeretetből, ingyen kiszúrja a gyerek fülét? Szerintem ezt te se hiszed el!
18/19 anonim válasza:
mifelénk márpedig ingyen csinálja a védőnő..sőt.. még a saját pénzén vett lidokain géllel is bekeni a baba fülét. borzalmas ugye? Mikor akartunk neki pénzt adni meg még ő lepődött meg és nem fogadta el
19/19 anonim válasza:
Én már régen kinőttem a baba korból, sőt az iskolás korból is, de az egyik fülemet újra kellett lövetni. Mit gondoltok kit választottam? A tetkószalon, kozmetikus, ékszerüzlet és a védőnő közül! El nem hiszitek, de a választásom a védőnőre esett. Kicsit meglepődött a kérésemen, de megcsinálta, ingyen. (csak a fülbevalót kellett megvennem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!