Idősebb babák anyukái: Babátok mikortól nem alszik el
rögtön fürdés után?
Figyelt kérdés
Babátok a fürdés után még mindig rögtön elalszik, vagy játszik egy kicsit, s csak utánna tudjátok elaltatni? Ha játszik még egy kicsit, kb hány hónapos korától?
2010. febr. 11. 21:12
1/9 anonim válasza:
soha nem tartottam magam ilyen konvenciókhoz.
amióta az eszemet tudom, és amióta létezik számára a z éjszaka, azóta fürdés után eszik, aztán játszunk a szobában és elvagyunk, és utána viszem aludni.
2010. febr. 11. 21:20
2/9 anonim válasza:
mi számít idősebbnek? :)
17 hós a lányom, és nálunk még megvan az esti "rituálé":
apa hazaér, közös játék és vacsi, aztán közösen fürdetjük. majd tápszert iszik az ölemből, aztán irány az ágy, ott kicsit éneklek neki és 10 perc múlva alszik.
2010. febr. 11. 21:26
3/9 anonim válasza:
első vagyok
az enyém is 17 hónapos
2010. febr. 11. 21:29
4/9 anonim válasza:
8 hós koráig játék, fürdés, cici v. tápi, utánna kicsi ringatás (kb. 10 perc) és elaludt a kezemben. Amikor kijött a foga már csak fürdés előtt etettem, hogy meg tudjam neki mosni, és elkezdtem rászoktatni hogy ébren teszem le. Így is kb.10 perc alatt elaludt. 18 hós kora óta a fürdés után mesét néznek apával, amíg én megfürdök. febr. 1-én töltötte a 22. hót, és kb. egy hete a lefekvés után csak egy órával alszik el, addig játszik a falvédővel meg magyaráz magának...
2010. febr. 11. 21:49
5/9 anonim válasza:
22 hónapos, és a mai napig a rituálénk:
fürdés, tej/kakaó ivás és ágy. Villanyt lekapcsolom,és pár percen belül alszik.
Ő így szokta meg.
2010. febr. 11. 22:02
6/9 anonim válasza:
Visszagondolva kb. 3 hós korától nem aludt el rögtön.
2010. febr. 11. 22:02
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, most 1 évesen fürcsi után 1 órát játszunk még, szopi és alvás.
2010. febr. 11. 22:03
8/9 anonim válasza:
15 hós, mindig is igy volt, fürdés, a szobájába van készitve a tápi, ott lehúzza félhomályban, aztán fekszik is le. Nincs játék fürdés után. Előtte viszont egész este játszunk.
2010. febr. 11. 22:05
9/9 anonim válasza:
Ez csak szoktatás kérdése. ha azt szokja meg, hogy fürdés, öltözés, mese, alvás, akkor alszik. Az, hogy ő csendben játszik a szobájában nem baj, csak maradjon bent csendben, majd elalszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!