Fogzás, bukás, étvágytalanság?
Kisfiamnak egyszerre több foga is elkezdett bújni és az elmúlt napokban jóval hígabb a széklete (általában naponta egyszer van neki, max 2x), étvágytalan, vagyis megeszi a szokásos adagot, de nagyon nyögvenyelősen, amikor meg tápszert eszik (2 étkezés már ki van váltva), akkor meg az evés vége felé, kb az utolsó 50 milinél hirtelen, minden jel nélkül ellöki az üveget, visszajön egy adag tápszer, aztán még a maradék tejet vagy egészében vagy részben megissza. Kb másf€l hónapja egyébként már nem bukott, most jött elő megint.
Igazából olyan hirtelen jön neki, hogy nem tudom már eldönteni, hogy ez hányás vagy bukás.
Valaki tapasztalt hasonlót fogzás idején?
A fogai miatt lehet szerintetek a bukás visszatérte és a hígabb széklet, vagy vírus lappang benne?
J.héten megyünk dokihoz státuszra (fél éves) de nem tudom, hogy várjak e addig vagy aggódjak és vigyem be hétfőn?
Első baba és nem tudom, hogy mi fér bele a fogzásba és mi nem... :(
Koszonom szepen, hogy irtal...
Hat nem tudom, hogy miert bukhat, hanyhat, kikeszulok!
Egyebkent a kedelyallapota nem rossz, neha sir fel, de az ugy gondolom a foga miatt van.
Azt hiszem inkabb akkor megmutatom dokinak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!