Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van köztetek olyan aki csecsem...

Van köztetek olyan aki csecsemőosztályon dolgozik?

Figyelt kérdés
Sajnos,baktériumot találtak az egy hónapos Kisfiam vizeletébe. Kórházban van,én nem tudok mellette lenni. Van két másik gyermekem,akikkel egyedül vagyok. Hogy zajlik ott egy baba ellátása? Ha nagyon sír,megnyugtatják?ölbe veszik? Vagy csak fekszik egyedül szegényem? Hogy működik ez a dolog?
2015. febr. 14. 07:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nálunk is utazott a nagyi, azaz anyukám, mert vidéken laknak. Reggel hétre már a kórház előtt volt.
2015. febr. 15. 13:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem senki nem ismeri a másik életét. Talán egy ember próbált segíteni. Le is zárom ezt a témát. Nem szeretnék itt magyarázkodni senkinek,hogy mit mért teszek.
2015. febr. 16. 07:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom Kérdező, hogy az igazság néha fáj.
2015. febr. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!