Más babája is harapdálja a cicit szopizás közben?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak a 2 alsó foga van kinn és pár napja azt csinálja, hogy jól rámharap. Hiába szólók rá erélyesen, nem hagyja abba. Ilyenkor belenyúlok a szájába és úgy nyitom szét az ujjammal, hogy ki tudjam húzni a cicimet. Ráadásul mintha élvezné is, rám néz és vigyorog. Én meg már előre félek az etetésektől, mert ez baromira fáj.2010. febr. 11. 07:27
1/5 anonim válasza:
Az enyémnek még nincs foga, de az állkapcsával összeszorítja, és még meg is tépi a bimbómat. Olyankor csillagokat látok. Amikor ilyen "napja" van (1-1 etetésnél fordul csak elő), akkor előveszem a mellbimbóvédőt. Próbáld meg Te is, hátha azon keresztül nem annyira fájdalmas. Mást sajnos nem nagyon tudsz tenni, neki ez játék, és nem érti, hogy ezzel fájdalmat okoz.
2/5 anonim válasza:
Az enyém is csinálta 1x-2x, de olyankor kivettem a szájából a cicit és elmondtam, hogy ezt nem szabad, mert fáj. Nem grimaszoltam, akárhogy is fájt, inkább elfordultam, ne lássa az arcomon a fájdalmat, mert azt érdekesnek is találhatja, aztán csak azért is csinálja. Esetleg próbáld ki, hátha nála is beválik! Vigyázz, ne csináljon belőle játékot, mert akkor nehéz lesz leszoktatni!
3/5 anonim válasza:
nálam is ezt csinálja a két kis tűhegyes fogával, plusz még húzza is el a fejét miután ráharapott... hát én nem fogom vissza magam (nem is tudnám) ilyenkor elég hangosan feljajdulok, elveszem tőle, és nagyon határozottan rászólok, hogy nem szabad. Van hogy el is sírja magát szegénykém, de ez nekem reflexből jön... meg aztán meg is kell tanulnia, hogy ezt nem szabad... remélem abbahagyja, én úgy gondolom azóta csinálja, mióta jön a két felső fogacska is...
4/5 A kérdező kommentje:
Én már félek tőle, hogy mi lesz ha a felsők is kijönnek. Akkor képes lesz leharapni :-)
2010. febr. 11. 09:50
5/5 anonim válasza:
Egy fog elég arra, hogy piercinget lyukasszon a mellbimbódba! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!